U trendu

Naslovne strane za petak, 11. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak, 11. jun 2021. godine najviše pišu o 20. godišnjici ubistva novinara Milana Pantića u Jagodini, izborima za republičkog javnog tužioca, i o drugim temama.

ALO – „Putin i Bajden u sredu odlučuju o Kosovu“, piše list.

BLIC – „FBI zaplenio Deksteru 15 kilograma droge“, o hapšenju Daria Djordjevića-Dekstera u Austriji. „Ana Divac ispričala sve o slučaju kantrimen“, list prenosi izjavu supruge bivšeg košarkaša Vlade Divca o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo mladić.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o istrazi ubistva svog dopisnika iz Jagodine Milana Pantića „Naručilac je sedeo u vladi DOS“. O najavi prištinskih vlasti da će tužiti Srbiju pred medjunarodnim sudom „Sada bi i Albanci da nas tuže za genocid“.

DANAS – Povodom godišnjice od ubistva Milana Pantića „Veran Matić: Zašto je ubica Milana Pantića nedodirljiv i za ovu vlast“. „Dolovac ostala jedini kandidat za tužioca“, o izborima za republičkog javnog tužioca.

INFORMER – Pod naslovom „Srebrenica nije genocid“ list navodi da nema dokaza protiv Ratka Mladića.

KURIR – List navodi da Mladić skuplja dokaze kako bi srušio presudu, pod naslovom „Nema predaje“.

POLITIKA – List piše o litiji koja je povodom Spasovdana održana sinoć u glavnom gradu „Beograd u krsnom hodu“. „Ko i zašto sprečava sudjenje ubicama“, o 20 godina od ubistva Milana Pantića.

SRPSKI TELEGRAF – Izjava bivše predsednice Republike Srpske za taj list „Biljana Plavšić: Žao mi je Ratka, on nema veze sa genocidom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.