U trendu

Naslovne strane za petak, 12. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 12. avgust 2022. godine pišu o rusko-ukrajinskom sukobu, odluci Narodne banke da u narednih godinu dana nijedna banka ne podiže naknade i provizije, o odnosima u opoziciji ali i o drugim aktuelnim temama.

ALO – „Za nedelju dana ime novog premijera“, list piše o tome da bi Srbija uskoro trebala da dobije novu vladu.

BLIC – O sukobu Ukrajine i Rusije pod naslovom „Ukrajina krenula u kontaofanzifu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Banke smanjuju cene usluga za 30 odsto“, o odluci NBS da banke u Srbiji u narednih godinu dana ne podižu naknade i provizije.

DANAS – List donosi analizu u tekstu „Uredjivačka politika RTS i dalje će zavisiti od volje režima“.

INFORMER – „NBS zabranila bankama da dignu cene usluga“, o novoj odluci Narodne banke Srbije.

KURIR – List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji na Kosovu i Metohiji: „Albanci planiraju likvidacije naših ljudi na severu“

NOVA – Intervju sa potpredsednicom SSP Marinikom Tepić „Zbog napada Narodne stranke straćen ozbiljan opozicioni potencijal u Skupštini“. O cenama pribora za učenike „Za opremu djaka ode jedna plata“.

POLITIKA – Intervju sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem: „Ne bežimo od mogućnosti da ZSO sami formiramo“. List piše da Evropi preti najveća suša u poslednjih 500 godina: „Bitka za svaku kap vode“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji na Kosovu, pod naslovom „Planiraju ubistva Srba na Kosovu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.