U trendu

Naslovne strane za petak 12. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 12. maj 2023. godine, pišu o masovnim protestima u Beogradu i blokiranju mosta Gazela, akciji MUP-a „Izi“ u kojoj je uhapšena jedna od najvećih kriminalnih grupa na Balkanu i hapšenju četiri osobe zbog oštećenja budžeta Srbije za 76 miliona dinara.

BLIC – „Pao balkanski narko-kartel, švercovali čak 7 tona kokaina“ o zajedničkoj akciji hapšenja kriminalne grupe u organizaciji MUP-a i Tužilaštva.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o otkrivanju i hapšenju jedne od najvećih kriminalnih grupa „Akcija MUP i Tužilaštva: Razbijen balkanski narko-kartel“.

DANAS – List piše o protestima u Beogradu „Protest građana ‘Srbija protiv nasilja’ blokirao most Gazela“.

NOVA – „Blokada mosta Gazela, policija preti merama“ o masovnim protestima u Beogradu povodom ostavki ministara. O hapšenju četiri osobe zbog pranja novca u tekstu „Oštetili budžet za 76 miliona dinara“.

POLITIKA – „Selima vladaju strah i tišina“ o situaciji u selima Malo Orašje i Dubona nakon oružanog napada. O akciji hapšenja „Izi“ u tekstu „Balkanski kartel ‘pao’ zbog sedam tona kokaina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.