U trendu

Naslovne strane za petak, 13. septembar

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 13. septembar, pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vatikanu, pobedi košarkaša Srbije nad SAD na Svetskom prvenstvu u Kini, o sudjenju za ubistvo pevačice Jelene Marjanović i o drugim temama.

ALO  –  „Papa Franja neće priznati Kosovo“ o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vatikanu.

BLIC  –  „Šarić odlagao ročišta 16 puta“ o sudjenju uhapšenom Darku Šariću za šverc kokaina iz Južne Amerike. „Gru sahranjen uz ‘Tiho noći'“ – o sahrani poznatog repera.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Vatikan ne menja svoj stav o KiM“ o poseti predsednika Srbije Vatikanu. „Bogdanova kanonada za utehu“ o pobedi Srbije nad SAD na Mundobasketu.

DANAS  –  Predsednik Demokratske stanke Srbije Miloš Jovanović za taj list kaže „Ako je Vučić umislio da je božanstvo, ne znači da mi treba u to da poverujemo“. „Kompanija Etihad ostavila Er Srbiju na cedilu“ o navodima da Er Srbija planira da ukine letove ka Njujorku.

KURIR  –  „Papa ne priznaje Kosovo“ o poseti Aleksandra Vučića Vatikanu.

POLITIKA  –  „Vatikan neće menjati svoju poziciju o KiM“ o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vatikanu. „Orban: Da sam Srbin, bilo bi mi drago zbog Tročanjija“, list piše o izjavi madjarskoj premijera Viktora Orbana tokom sastanka u Pragu Višegradske grupe i zemalja Zapadnog Balkana.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Vučić: Voleo bih da nas papa poseti“ o želji koju je Vučić iskazao tokom posete Vatikanu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar