U trendu

Naslovne strane za petak, 15. april 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 15. april najviše pišu o medjunarodnoj policijskoj akciji u kojoj je uhapšen i Darko Šarić, koji je bio u zatvoru zbog šverca kokaina, o protestu pijačnih prodavaca a bave se i drugim temama.

BLIC – „Sa Šarićem pali advokati, policajci, navijači“ – o akciji srpske i evropskih policija. „Ekskurzije od četiri dana čak 25.000 dinara“, list piše o ceni učeničkih ekskurzija.

VEČERNJE NOVOSTI – „Režu pipke Šarićevoj mafijaškoj hobotnici“, o hapšenju Darka Šarića. „Mojih 49 dana u ratnom paklu usred Ukrajine“, priča vozač kamiona Aleksandar Dražić koji je nedavno uspeo da napusti Ukrajinu.

DANAS – „Vlast plaćala glasače umesto najugroženijih“, list piše o tvrdnjama da je država primenjivala neselektivne mere tokom pandemije kovida. „Pijačni prodavci: Sa kasama ćemo propasti“, o protestima pijačnih prodavaca protiv fiskalizacije.

ALO – Oštećen brod crnomorske flote: „Moskva u plamenu. Ukrajinska vojska se pohvalila da je raketom pogodila krstaricu, a Kremlj priznao samo da je izbio požar“.

INFORMER – O hapšenju Darka Šarića: „Državni udar na kriminal – Pao Šarić! On je vrhovni šef mafije“.

KURIR – Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandr Bocan Harčenko o rusko-ukrajinskom ratu: „Zapadnjaci vode rat protiv Rusije ‘Do poslednjeg Ukrajinca'“. O hapšenju Darka Šarića: „Pakt klanova – Šarić se udružio s ‘Kavčanima’ i Belivukom protiv ‘Škaljaraca'“.

NOVA – „Pad Šarićeve hobotnice“, o policijskoj akciji u Srbiji i regionu. „Grčić oštetio državu i EPS za 500 miliona evra“, o detaljima krivične prijave protiv bivšeg v.d. generalnog direktora EPS-a Milorada Grčića.

POLITIKA – „Darko Šarić uhapšen, povezuju ga sa ubistvom dvojice škaljaraca na Krfu“ – o hapšenju Darka Šarića. „U teškim vremenima smisao svega tražiti u veri“, kaže, u uskršnjoj poslanici, nadbiskup Hočevar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar