U trendu

Naslovne strane za petak, 16. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 16. septembar 2022. pišu o posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, obeležavanju Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i drugim temama.

ALO – List piše o obeležavanju Dana srpskog jedinstva u Bijeljini u tekstu pod naslovom „Vučić: Ne damo ni pedalj naše zemlje“. „Makarone i djevrek 10.000 mesečno“, o cenama školskih obroka.

BLIC – Na naslovnoj strani donosi „Recept za zdravu Srbiju“ – u specijalnom eko broju povodom 26 godina lista. „Rendžeri sa Tare motre i na divlje splavove“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ne damo ni pedalj zemlje, uprkos svim pritiscima“, o obeležavanju Dana srpskog jedinstva. „Biolozi brane sporne lekcije“, piše list o udžbenicima iz biologije za osmi razred.

DANAS – Nakon specijalne sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, sagovornici lista kažu „Opoziciji promocija, a lideru SNS kampanja“. „Stolariju zamenili u 4.000 kuća, a plan bio – 25.000“, piše list.

INFORMER – List piše o obeležavanju Dana nacionalnog jedinstva u Bijeljini: „Vučić: Ne damo ni pedalj svoje države“. „Pomračenje NBA zvezda na Evrobasketu“, list piše da na Evropskom prvenstvu u košarci reprezentacije sa poznatim NBA igračima nisu uradile ništa.

KURIR – „Srbija treba da razmisli o zelenoj budućnosti“, navodi, u autorskom tekstu, direktor kancelarije Svetske banke u Srbiji Nikola Pontara. „Vučić: Hoćete da nam uzmete zemlju i po širini i po dužini, a mi vam ne damo ni pedalj“, o porukama predsednika Srbije na obelevanju Dana srpskog jedinstva.

NOVA – „Fond PIO zaradjuje tako što gura penzionere u dugove“, ocenjuju udruženja i sindikati. „Vučić imao unapred spremljene dosijee opozicionara“, tvrdi opozicija nakon sednice parlamenta o Kosovu i Metohiji.

POLITIKA – „Kina i Rusija spremne da vode svet“, o samitu Šangajske organizacije za bezbednost. „Mir i sloboda čuvaju se pod jednom zastavom“, o obeležavanju Dana srpskog jedinstva u Bijeljini.

SRPSKI TELEGRAF – „Bjeković predsednik FK Partizan“, piše list o dešavanjima u Fudbalskom klubu Partizan i istoimenom sportskom društvu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar