U trendu

Naslovne strane za petak, 18. mart 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za petak, 18. mart, piše o napadu Rusije na Ukrajinu i o predstojećim izborima u Srbiji.

BLIC – O posledicama napada Rusije na Ukrajinu: „Putin će cilj ostvariti, ali to će Rusiju skupo koštati“. O izgradnji mini-hidroelektrane: „Zaječarce plaši najava gradnje MHE na Timoku“.

VEČERNJE NOVOSTI – O krizi zbog ruske invazije na Ukrajinu: „Ako EU zavrne nafta stiže i vozovima“. Bivši predsednik Republike Srpske i haški osudjenik Radovan Karadžić rekao za list: „U Ambasadi SAD rekli su mi da će Milošević biti likvidiran“.

DANAS – List piše da je „Naftna industrija Srbije jedina u Evropi pogodjena novim paketom mera Brisela protiv Moskve – EU sankcijama protiv Rusije kaznila Srbiju“. Poseta austrijskog kancelara Srbiji: „Nehamer doneo podršku Srbiji, ali i Vučićevoj kampanji“.

NOVA – Lider Stranke slobode i prave Dragan Djilas rekao za list: „Protest olovkom na izborima biće najveći protest posle 5. oktobra“. O ekonomskoj situaciji: „Srbiju, ekonomskog tigra, za šest godina napustilo 240.000 ljudi“.

POLITIKA – Iz UN: „Traže način da Moskvi oduzmu pravo veta u UN“. „Obeležena godišnjica martovskog pogroma“ na Kosovu, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.