U trendu

Naslovne strane za petak, 21. avgust 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka pišu o završetku radova na Hramu Svetog Save u Beogradu, početku nove školske godine u uslovima epidemije i pojavi maski koje navodno „ubijaju“ virus korona.

BLIC – U tekstu „Više od 95 odsto djaka izabralo da se vrati u školu“ o početku nove školske godine u Srbiji. O potencijalnim kandidatima za ministarske pozicije u novoj Vladi Srbije pod naslovom „Svi hoće resor ekologije, na ceni i kultura i telekomunikacije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Putin dolazi u našu Aja Sofiju“, najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle obilaska radova na Hramu Svetog Save u Beogradu, zajedno sa patrijarhom Irinejom. Pod naslovom „Tetkica ima malo a posla duplo više“, list piše da škole u Srbiji nemaju dovoljno kadra za pojačano održavanje higijene u novoj školskoj godini.

ALO – „OVK dronovima napada Zvezdu“, piše list uoči fudbalske utakmice u Albaniji izmedju Crvene zvezde i Tirane, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

DANAS – „Ne očekujem mnogo od Grenelove inicijative“, kaže bivši američki ambasador u Beogradu Kameron Manter povodom predstojećeg sastanka delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu.

INFORMER – „Hram će biti završen za dva meseca“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i patrijarh Irinej obišli hram Svetog Save na Vračaru.

KURIR – „Hram će biti nova Sveta Sofija, očekujemo Putina na otvaranju“, prenosi reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Pod naslovom „Teror“, list piše da je iz Crne Gore deportovana državljanka Srbije iako je imala validan test na koronu.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Ovako je Mladić prevario NATO sa S-300“, o tajnoj akciji Vojske Republike Srpske. „Izrael napravio masku koja ubija koronu“, o maskama napravljenim u Izraelu koje u svom materijalu imaju antivirusna i antibakterijska svojstva.

POLITIKA – Pod naslovom „Pomama za maskama koje ‘ubijaju’ koronu“ , o zaštitnim maskama iz Izraela.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.