Naslovne strane za petak, 23. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 23. avgust, pišu o napadu na Srbe kod Knina, o najavljenoj izgradnji auto-puta od Novog Beograda do Surčina, o zabrani ulaska u Ukarijinu srpskom glumcu Milošu Bikoviću, o uspehu fudbalskog kluba Partizan u takmičenju Lige Evrope i drugim temama.

ALO  –  „Prijem u Žandarmeriju prolaze samo najbolji“ o obuci i prijemu u jedinicu Žandarmerije.

BLIC  –  „Bikoviću ne daju u Ukrajinu zbog ‘Medje'“ o zabrani ulaska u tu zemlju srpskom glumcu Milošu Bikoviću. „Hrvatski huligani pretukli Srbe jer su gledali Zvezdu“ – o incidentu kod Knina.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tukli Srbe i urlali ‘Bežaćete opet na traktorima’ “ – o napadu na Srbe u kafiću kod Knina. „Neće biti gužve pred šalterima“ o obnovljenoj ‘Palati pravde’.

DANAS  –  „Za astronomsku cenu ‘krive’ biciklističke staze“ o ceni izgradnje deonice auto-puta „Miloš Veliki“ od Novog Beograda do Surčina. „Djilas: Strancima opozicija u parlamentu treba kao ikebana“, intervju predsednika Stranke slobode i pravde.

INFORMER  –  „Podela nije opcija“ o nedavnoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD-u.

KURIR  –  „Suma i Tošić doneli nadu za crno-bele“, Partizan pobedio norveški tim sa 2:1, „u teškoj borbi sa Moldeom pronašao način da u revanšu za sedam dana ponese malu prednost“.

POLITIKA  –  „Više pokušaja vantelesne oplodnje o trošku države“, saznaje list. „Za kilometar auto-puta Novi Beograd – Surčin osam miliona evra“ o ceni deonice auto-puta „Miloš Veliki“ koji će ukupno koštati 63 miliona evra.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Linčovali srpsku decu zbog Zvezde“ o napadu na Srbe u kafiću u Uzdolju kod Knina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.