U trendu

Naslovne strane za petak, 24. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 24. marta, najviše pišu o NATO bombardovanju SR Jugoslavije i Srbije, pre 24 godine i dogovoru da beogradsko pozorište „Boško Buha “ ostane na Trgu Republike.

ALO – List piše o odgovoru Rusije na pretnje o hapšenju Putina „Gađaćemo Berlin i Šolca“.

BLIC – SAD traži kompromisno rešenje za Beograd i Prištinu, u tekstu pod naslovom: „Amerika menja jedno veliko priznanje KiM za pet malih“. „Do smrti zbog grafita“, o tuči huligana Crvene Zvezde i Partizana na Novom Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sva sila Srbije u Batajnici 22. aprila“ o prikazu vojne opreme i naoružanja. List piše da pozorište „Boško Buha“, posle dogovora u vladi Srbije ostaje na beogradskom Trgu Republike, u tekstu pod naslovom: „Buha se ne iseljava iz svog doma“.

DANAS – „Rio Tinto ne odustaje od rudnika litijuma“, o ponašanju i namerama te kompanije. List piše da se navršava 24 godine od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije i Srbije u tekstu pod nasloovom: „Ni danas se ne zna broj ubijenih u NATO bombardovanju“.

INFORMER – O zatvorskoj kazni glavnog i odgovornog urednika tog lista „Vučićevića šalju u zatvor zbog tvita o Ćosiću“.

KURIR – O godišnjici početka bombardovanja Jugoslavije, pod naslovom „Nismo zaboravili“.

NOVA – „Pozorište ‘Boško Buha’ ostaje na Trgu Republike“, o obećanju premijerke. „Ulazak Srbije u EU da bude u sporazumu o Kosovu“, kaže lider Demokratske stranke Zoran Lutovac.

POLITIKA – List piše da se navršava 24 godine od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije i Srbije u tekstu pod naslovom „Agresija koja teče“.“Pozorište ‘Boško Buha’ ostaje na staroj adresi“, o razgovoru premijerke Ane Brnaabić i glumaca tog teatra.

SRPSKI TELEGRAF – Izjava ruskog ambasadora Aleksandra Bocan Harčenka „Lažne patriote napadaju Vučića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.