U trendu

Naslovne strane za petak, 25. oktobar 2019. godine

Dnevne novine naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o napretku Srbije na listi Svetske banke, o ruskim raketnim sistemima „S-400“ i „panciru“ uključenim u vojnu vežbu u Srbiji i o drugim temama.

ALO  –  „Putin nam poslao S-400“ za zajedničku vežbu „Slovensko bratstvo 2019“. Povećanje penzija biće od 540 do 7.130 dinara, navodi list.

BLIC  –  „Vučić: Traže da priznamo Kosovo u sadašnjim granicama“ – rekao je predsednik Srbije o stavu Zapadne „Imamo bolju književnost nego što mislimo“, izjavio je predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić na Sajmu knjiga u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Tri cilja Amerike u Srbiji“, o izjavi Specijalnog predstavnika SAD za Zapadni Balkan Metjua Palmera. „Rusi nam posle vežbe ostavljaju ‘Pancir’ „, o kupovini raketnog sistema koji je Rusija, uz S-400, poslala u Srbiju na vojnu vežbu.

DANAS  –  „Veran Matić: Postoje svedoci da je Simonović tražio paljenje“, izjava Verana Matića, predsednika Komisije za istraživanje ubistava novinara. „Srpska putanja po ‘Duing biznis’ listi zaostaje za obećanjima“, piše list o novom rangiranju Svetske banke u kojem se popravio položaj Srbije.

INFORMER  –  „S-400 i Pancir u Srbiji“ u Batajnici. piše list. Miroslav Lazanski, novi ambasador Srbije u Moskvi kaže da je to „najbolji dokaz ogromnog poverenja Putina u našu državu i predsednika Vučića“.

KURIR  –  „Hrabri Partizan nezasluženo izgubio“, sudija oštetio crno-bele.

POLITIKA  –  „S-400 i ‘pancir’ stigli u Srbiju“ na vežbu. „Napredak na ‘Duing biznis’ listi Svetske banke“, prenosi list.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Prvo će meni da ispitaju imovinu“ –  rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučića o budućem zakonu o poreklu imovine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.