U trendu

Naslovne strane za petak, 26. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 26. novembar 2021, pišu o dogovoru predsednika Srbije i Rusije, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o ceni ruskog gasa za Srbiju a bave se i drugim političkim i društvenim temama.

BLIC – „Srbiji najjeftiniji gas u Evropi“, o dogovoru Vučića i Putina o ceni ruskog gasa za Srbiju. „U EU ćemo moći sa Sinofarmom, ali samo uz PCR test“, o putovanjima imunizovnih gradjana Srbije sa kineskom vakcinom protiv kovida.

VEČERNJE NOVOSTI – „Rusi neće ostaviti Srbe na cedilu“, o dogovoru Vučia i Putina o ceni ruskog gasa za Srbiju. „Kako će studenti sa bebom dobijati državnu pomoć“, o merama za povećanje nataliteta.

ALO – „Djilas ponizio Jeremića i oteo mu Ponoša“, list piše o dešavanjima unutar dela opozicije.

DANAS – „Vučič kupio cenu gasa samo do izbora“, o dogovoru predsednika Srbije i Rusije o ceni ruskog gasa za Srbiju. „Hir režima od 418 miliona evra“, o tome kako je izgradnja nacionaog stadina u Surčinu, za tri godine, poskupela tri puta.

KURIR – „Nema zime“, piše list o dogovoru predsednika Srbije i Rusije o ceni ruskog gasa za Srbiju.

INFORMER – „Hvala, brate Putine“, piše list o ceni ruskog gasa za Srbiju koja bi u narednih šest meseci trebalo da iznosi 270 dolara za 1.000 kubika“. „Mladim majkama pare za stan već od 15. januara“, o merama populacione politike.

NOVA – „Jeremić protiv predsedničke kandidature Ponoša“, piše list o nesuglasicama unutar Narodne stranke. „Beograd dao bez konkursa 30 miliona evra za NVO nastale u vreme vlasti SNS“, saznao je list.

POLITIKA – „Bratska cena gasa za Srbiju, 270 dolara za 1.000 kubika“, o dogovoru Vučića i Putina o ceni ruskog gasa za Srbiju. „Naši ljudi genetski skloni visokom krvnom pritisku „, intervju naučne savetnica u Instituta „Vinča“ Nevene Veljković.

SRPSKI TELEGRAF – „Bedem spasao da ne bude stotine mrtvih“, piše list o eksploziji u fabrici raketa u Leštanima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar