U trendu

Naslovne strane za petak, 27. januar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 27. januar 2023. godine najviše pišu o naoružavanju Ukrajine, o evropskom predlogu za rešavanje kosovskog pitanja, navodima da gradonačelnik Beograda poseduje vilu u Trstu, a pišu i o drugim aktuelnim političkim i ekonomskim temama.

BLIC – List piše o izmenjenom evropskom predlogu za rešavanje kosovskog pitanja, pod naslovom „Misterija 11. tačke“. O akciji Blic fondacije za pomoć srpskim bolnicama „Da u dečjim sobama ne bude tuge“.

VEČERNJE NOVOSTI – O ratu u Ukrajini i naoružanju koje traži Kijev „Zelenski sad traži i avione“. List piše o usporenom izdavanju elektronskih sertifikata, pod naslovom „Nema čipova, pa kasne e-fakture“.

DANAS – List prenosi navode da je gradonačelnik Beograda Aleksandar „Šapić krio da je kupio vilu u Trstu za 820.000 evra“. List donosi analizu o evropskom predlogu za rešavanje kosovskog pitanja „Rok Vučiću za Kosovo najkasnije kraj godine“. „Grafiti Ratku Mladiću i dalje stoje“, prenosi taj list.

INFORMER – Predsednik Ukrajine ima sulude planove „Zelenski bi da gađa Rusiju“.

KURIR – Skandal u Australiji „Novaku otac naneo štetu“ kada se slikao sa ruskim navijačem.

NOVA – „Šapić od Srbije krije vilu u Trstu, a od poreznika u Italiji – gde živi“, piše list. List donosi predlog statuta koji je izradila fondacija Fridrih Ebert „Rad i budžet ZSO pod nadzorom Prištine“.

POLITIKA – „Kijev najavljuje napade na Moskvu i Peterburg“, prenosi list. O pojavi nove vrste droge, pod naslovom „‘Snus’ među đacima“. O poseti šefa srpske diplomatije Ivice Dačića Turskoj „Erdogan u februaru dolazi u Srbiju“.

SRPSKI TELEGRAF – Crne prognoze pod naslovom „Evropu čeka deveti krug pakla“ o inflaciji, padu berzi i recesiji. List kritikuje opoziciju „Svi kao jedan protiv Vučića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.