U trendu

Naslovne strane za petak, 3. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 3. jun 2022, najviše pišu o ratu u Ukrajini i dešavanjima u kragujevačkoj fabrici automobila i o drugim aktuelnim društvenim i ekonomskim temama.

BLIC – „Država platila 50 miliona evra zbog ujeda pasa“, list piše o podacima Državne revizorske institucije.

VEČERNJE NOVOSTI – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o uvodjenju sankcija Rusiji „Sankcijama se protivi 77 odsto Srba“. List navodi da banke obaveštavaju mnoge korisnike računa o poskupljenju cena od avgusta, u tekstu „Bankari počeli da dižu tarife“.

DANAS – „U planu promena kombinovanog testa na maloj maturi“, o saznanjima tog lista. O dešavanjima u fabrici Fijata u Kragujevcu „Radnici Fijata blokirali ulaz u fabrički okrug“.

INFORMER – List ocenjuje, „Direktan rat Rusije i SAD bliži nego ikada“.

KURIR – O ratu u Ukrajini, „100 dana rata – kako bi sukob Rusije i Ukrajine mogao da se završi“.

NOVA – List piše da je radnicima EPS-a „naredjeno da gase sijalice, klime i kompjutere“.

POLITIKA – List donosi autorski tekst ambasadora Kanade, Norveške, Poljske i Ujedinjenog Kraljevstva „Ruska invazija u rečima i brojevima“. Pod naslovom „Priština zabranila liturgiju u Hramu Hrista Spasa“, o izjavi sveštenika da ih je kosovska policija legitimisala i da nije dozvolila ulazak u hram. Intervju sa liderom Nove Demokratske stranke Srbije Milošem Jovanovićem „Ne možemo da se svrstamo na stranu Zapada protiv Moskve“.

SRPSKI TELEGRAF – O poskupljenju cena na Crnogorskom primorju, „Pivo pet evra, a pljeska šest“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.