U trendu

Naslovne strane za petak, 4. mart 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 4. mart, pišu o invaziji Rusije na Ukrajinu i posledicama po Srbiju, kao i o predstojećim izborima i stanju epidemije korona virusa.

BLIC – „Stelt omikron nam i dalje preti“, povodom procena o skorom završetku pandemije. U tekstu „Radjanje novog svetskog poretka“ list donosi predvidjanja šta bi moglo biti posle rata u Ukrajini.

VEČERNJE NOVOSTI – „U kafane bez kovid propusnice“, o mogućnosti ukidanja te mere posle 20.00 sati. „Tomašević na čelu EPS“, prenosi list.

DANAS – „Nemoguć Vučićev scenario o izbacivanju Rusije iz UN“, piše list povodom izjave predsednika Srbije. „EPS u gubicima zbog uvoza, sledeće na redu pumpadžije“, kako rat Rusije protiv Ukrajine utiče na srpsko tržište.

KURIR – List piše o invaziji Rusije na Ukrajinu: „Još se ne nazire kraj krvave drame“.

INFORMER – List piše o invaziji Rusije na Ukrajinu i posledicama tog rata.

NOVA – „Veličković, Belivukov blizak saradnik još aktivan u policiji“, piše list o novim detaljima koji ukazuju na veze države sa kriminalom. „Bebe u porodilištu u Arandjelovcu zaražene opasnom bakterijom“, troje novorodjenčadi inficirano bakterijom iz ventilacije.

ALO – List piše o invaziji Rusije na Ukrajinu.

POLITIKA – „Sankcije protiv Rusije nezabeležene u istoriji“, ocenjuje list posledice ruske invazije na Ukrajinu. „Tri dame u trci za predsednika“ o aprilskim izborima u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Srbija vraća NIS?“, o naftnoj kompaniji Srbije koja je u vlasništvu ruskog Gasproma.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.