U trendu

Naslovne strane za petak, 4. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 4. novembar 2022. godine najviše pišu o Samitu Berlinskog procesa o Zapadnom Balkanu, na kojem je delegaciju Srbije predvodila premijerka Ana Brnabić, kao i o najavi Brnabić da Beograd sprema odgovor na nemačko-francuski predlog za Kosovo.

ALO – Navodi da „srbomrsci svedoče u korist teroriste OVK“ pod naslovom „Klark, Kušner i Voker vade Tačija iz zatvora“. Diković i Drecun upozoravaju na opasnost od terorizma „Šiptari će poslati dron za ubijanje!“

BLIC – Izjava premijerke Srbije Ane Brnabić „Spremamo non-pejper na predlog za Kosovo“. Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Nisu poslali dronove da bi skupljali sličice“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o nemačko-francuskom predlogu za Kosovo „Paket za poniženje Srbije deo dijaloga“; izjava premijerke Ane Brnabić „O tome nisam pričala sa kancelarom, odgovorićemo non-pejperom“.

DANAS – O potpisivanju sporazuma na Samitu u Berlinu „Na Balkanu samo sa ličnom kartom“. O porastu cena nekretnina u Beogradu „Rusi za stan u proseku plaćaju od 700 do 1.000 evra“.

INFORMER – Jasna poruka Vučića „Neće nas pokoriti“. Ana Brnabić odbrusila Olafu Šolcu „Obuzdajte Kurtija, pa nam se javite“.

KURIR – Istražuje šta će biti kad se Luka Bojović vrati iz španskog zatvora „Nova podela karata u podzemlju, tar na tri fronta“. List ocenjuje „Vučić – čvrsto! Ovo je agresija na suverenu zemlju“.

NOVA – List navodi da je na Samit u Berlinu predsednik Srbije „poslao“ premijerku, u tekstu pod naslovom „Vučić izbegao susret sa Šolcem u Berlinu“. O odluci Višeg tužilaštva u Nišu „Bez istrage za agenta BIA koji je umalo ubio kolegu“.

POLITIKA – O vojnoj vežbi „Manevri 2022“ kojoj je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, list prenosi Vučićevu izjavu „Neki ne mogu da razumeju slobodoljubive zemlje“. O najavi predsednice vlade Srbije „Srbija sprema odgovor i non-pejper za Evropu“.

SRPSKI TELEGRAF – Predsednik odbrusio „Ja sam uništavao tudje dronove, a Ponoš naše tenkove“. Iznosi nove detalje o tragediji u Ćupriji i teoriju – „Doktori sa kupljenom diplomom ubili mladića?“

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar