Naslovne strane za petak, 6. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 6. septembar pišu o podršci GI SDP-a stranke ubijenog Olivera Ivanovića Srpskoj listi na predstojećim izborima na Kosovu, o protestu meštana protiv izgradnje mini hidroelektrana, o predvidjanjima za Mundobasket u Kini i o drugim temama.

ALO  –  „Neostvareni muškarci mi prete silovanjem“ reakcije državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Biljane Popović Ivković povodom izjava predsednika sindikata Sloga Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Nebojše Aleksića.

BLIC  –  U tekstu „Rastu tenzije na Staroj Planini“, list piše o meštanima koji protestuju protiv izgradnje mini hidroelektrana. „I Beograd i Priština će morati nešto da žrtvuju“, o izjavama američkih senatora Krisa Marfija i Rona Džonsona.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Država ubrzava legalizaciju“, o novom servisu koji će gradjanima omogućiti da putem interneta prate status svojih predmeta. „Vulin: Znam da je razgraničenje dobro čim se Zapad protivi“, list piše o izjavi ministra odbrane Aleksandra Vulina o razgraničenju izmedju Kosova i Srbije. „Marina Abramović: Moramo se vratiti u prošlost“, intervju sa umetnicom Marinom Abramović.

DANAS  –  „U pitanju je opstanak SDP u politici“, o podršci stranke ubijenog Olivera Ivanovića Srpskoj listi na izborima na Kosovu. „Policija izgubila bitku sa političkom korupcijom“, kaže Siniša Janković, bivši član Radne grupe MUP-a Srbije koja se bavila istragom 24 sporne privatizacije.

INFORMER  –  O predvidjanjima kladionica o Mundobasketu u Kini „‘Orlovi’ su najveći favoriti za zlato“.

KURIR  –  „Srbija prvak sveta u košarci“ o predvidjanjima kladionica. „Zimnica za pun špajz 200 evra“ o sezoni spremanja zimnice.

POLITIKA  –  „Stranka Olivera Ivanovića stala uz Srpsku listu“, o podršci Gradjanske inicijative SDP Srpskoj listi na izborima na Kosovu. „Sudar Palmera i Bocan-Harčenka“, list piše o stavovima o pitanju Kosova diplomata SAD i Rusije.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Ronaldo bežao od Srba u Beogradu“ o dolasku portugalske fudbalske reprezentacije u glavni grad Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.