U trendu

Naslovne strane za petak, 7. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 7. april 2023. pišu o promenama u funkcionisanju i ceni gradskog prevoza u Beogradu, sastanku predsednika Rusije i Belorusije, stavovima Prištine o formiranju Zajednice srpskih opština, a pišu i o drugim aktuelnim političkim i društvenim temama.

POLITIKA – O prvoj presudi za isplatu reparacije za zločine OVK: „Haški sud naložio Prištini da osnuje fond za ratnu odštetu“. „Emanuel Makron pozvao Si Đinpinga da ‘urazumi Rusiju'“, prenosi list.

BLIC – O specijalnom izaslaniku SAD Džejmsu Rubinu, list piše u tekstu „U Srbiju stiže američki vuk u jagnjećoj koži“. O promenama cena i funkcionisanja naplate karata u beogradskom prevozu: „Dnevna karta 200 dinara, Beli umesto kontrolora“.

VEČERNJE NOVOSTI – O sastanku ruskog i beloruskog predsednika „Putin i Lukašenko ojačavaju svoj savez“. O stavovima Prištine po pitanju formiranja Zajednice srpskih opština: „Izmislili pet kriterijuma za formiranje ZSO“.

DANAS – O ostavci Mila Đukanovića na mesto lidera DPS, list piše u analizi o budućnosti te partije: „Za reformu možda kasno“. O promenama u funkcionisanju prevoza u Beogradu: „Komunalci kao kontrolori“.

INFORMER – O potpisima podrške uredniku tog lista Draganu J. Vučićevića koji je bio u zatvoru zbog neplaćene kazne, pod naslovom „Pobeda“.

ALO – O pretnjama turskih navijača kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije „Tadiću, mrtav si“.

KURIR – O ostavci Mila Đukanovića na mesto lidera DPS: „Krah Milovog DPS više ništa ne može da zaustavi“.

NOVA – O sportu na televiziji sa nacionalnom frekvencijom u kome se poziva na hapšenje novinara pojedinih medijskih kuća, list piše: „Režim od novinara pravi lake mete“. List prenosi da je javni tužilac iz Prvog osnovnog tužilaštva prijavio višeg javnog tužioca: „Nenad Stefanović ugrožava integritet tužilaštva i moju čast“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.