U trendu

Naslovne strane za petak, 8. april 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 8. april, pišu o izborima održanim u nedelju i predlozima za njihovo ponavljanje, sudjenju nekadašnjoj državnoj sekretarki Dijani Hrkalović, ali i o drugim aktuelnim temama.

ALO – List piše o ratu u Ukrajini, kao i o dešavanjima u opoziciji nakon izbora održanih u nedelju.

BLIC – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže: „SNS će dati premijera, o partnerima slede razgovori“. List piše i da je „Pritisak na Srbiju još jači posle izbora“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sve glasnije se pominju i novi izbori“, o predlozima političara da se do kraja godine održe novi izbori. O epidemijskoj situaciji u Srbiji „Grip sada lomi gore od korone“.

DANAS – O izjavama analitičara o predlogu da čelnici vlasti i opozicije razgovaraju o ponavljanju izbora na nekoliko biračkih mesta „Vučić i Djilas bi odavno razgovarali u normalnoj državi“. O stavovima opozicije povodom predloga da ponove izbori u Beogradu „Moramo i Dveri za dokazivanje kradje, Tadić i Zavetnici za nove izbore“.

KURIR – List donosi analizu o tome ko bi mogao da bude u novoj Vladi Srbije.

INFORMER – List piše o dešavanjima u opoziciji.

NOVA – List navodi „Naprednjaci ljuti na Anu Brnabić zbog kraha u Beogradu“, tvrdeći da traže analizu loših rezultata izbora u glavnom gradu. List piše i da „Zapad traži od Vučića da Vulin ne bude u vladi“.

POLITIKA – O novom sazivu parlamenta u tekstu pod naslovom „Kako izbeći verbalne ratove medju poslanicima“. O sudjenju nekadašnjoj državnoj sekretarki u MUP-u „Dijana Hrkalović odbacila optužbe“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o dešavanjima nakon izbora održanih u nedelju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.