U trendu

Naslovne strane za petak 8. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak 8. jul 2022. godine najviše pažnje posvetili su upadu specijalaca u opštinu Štrpce i odlasku iz Srbije poznatog nemačkog lanca odeće C&A nakon afere sa švercom kineske robe.

ALO – „Novi datum: 30. novembar“, produžen rok korišćenja vaučera za odmor. U selu kod Leskovca „Udavio se u buretu za pečenje rakije“.

BLIC – O sudjenju za zločine kriminalnog klana Veljka Belivuka, posle priznanja jednog od optuženih Srdjana Lalića pod naslovom „Ritualno žrtvovanje Veljinog koljača“. O akciji ROSU u Štrpcu „Specijalci upali u Štrpce zbog kamera“. List piše o stečaju lanca prodavnica u Srbiji poznate nemačke kompanije „C&A zatvara radnje i sve rasprodaje“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o postupcima ugostitelja „Požurili da dignu cene zbog vaučera“. O akciji ROSU u Štrpcu „Terorišu Srbe, sa dugim cevima upali i u školu“. O smeni dekana Pravnog fakulteta u Novom Sadu Branislava Ristivojevića „Studente vodio kod Rusa, pa ga razrešili“.

DANAS – „Djilas: Za tešku zimu biće odgovoran i SNS“, prenosi list ocenu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa. Članica pokreta „Srbija centar“ Dijana Vukomanović kaže „Bavljenje politikom nije za kukavice“. O slučaju nemačkog lanca odeće koji napušta Srbiju posle afere sa švercom odeće iz Kine „C&A deli otkaze, gasi firmu i beži iz Srbije – bez otplate duga od šest miliona evra“.

NOVA – O pozadini najnovijih dešavanja na severu Kosova „Radoičić kontrira Kurtiju i disciplinuje ‘neposlušne’ Srbe“. Potpredsednik Nove stranke Miroslav Aleksić tvrdi „Inspektora Milenkovića stavili na listu za odstrel zbog ‘Jovanjice'“. O tome da trgovinski lanac C&A napušta Srbiju „Bez posla ostaje 40 samohranih majki“.

INFORMER – Predsednik Ruske dume Vjačoslav Volodin Americi „Ako vi nama otmete imovinu, mi bismo mogli da vratimo Aljasku“. Rat „UKrajinci masovno izbegavaju mobilizaciju“.

KURIR – Da je Marko Miljković, optužen da je jedan od vodja klana sa Veljkom Belivukom, pisao zemeniku tužioca za organizovani kriminal i pretio „Tužioče, morate misliti na svoje zdravlje, pijte vitamine i smanjite kafu“. „Teror na Ivanjdan“, pripadnici Rosu u Štrpcima.

SRPSKI TELEGRAF – Predsednik države Aleksandar Vučić pravi velike promene „Vučić pokrenuo aciju ‘Metla’, prvi na spisku Nebojša i Zorana“. Doktor Branimi Nestorović. „Evo zašto svakog dana da jedete ovsene pahuljice“.

POLITIKA – Politički zemljotres u Velikoj Britaniji „Džonson odlazi sa čela vladajuće partije“. O upadu ROSU u Štrpce „Drže Srbe kao taoce“. List navodi da školama preti manjak nastavnika „Studenti biraju plaćenije profesije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar