U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 12. septembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 12. septembar pišu o novom kreditu koji će Srbija dobiti od Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), o manifestaciji Evroprajd i o ratu u Ukrajini.

ALO – List piše o načinima na koji bi gradjani mogli da smanje potrošnju struje u tekstu pod naslovom „Pet led sijalica uštede vam 2.500 dinara „.

BLIC – Pred početak Evroprajda, list piše „Četiri opcije u igri za Paradu ponosa“. List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon posete UAE „Kada je teško, uvek možemo da se oslonimo na šeika Bin Zajeda“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Milijarda dolara za sigurnost Srbije“, o novom kreditu koji je Srbija dobila od UAE. „Brak i porodica u našim temeljima“, o svenarodnom molebanu ispred Hrama svetog Save u Beogradu.

DANAS – Kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković u izjavi za list kaže „Evroprajda će biti, predsednik ide na živce i stabilokratama u EU“. „Dragan Djilas predlaže supštinsku komisiju za Kosovo“, piše list.

INFORMER – List piše o najavljenim olakšicama za gradjane za smanjenje potrošnje struje u tekstu pod naslovom „Ko uštedi 20 odsto struje račun mu manji 40 odsto“

KURIR – List piše o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UAE u tekstu pod naslovom „Vučić: Kad god je teško, oslonimo se na Emirate „. List o neuspehu košarkaša Srbije na Evropskom prvenstvu u tekstuu pod naslovom „Kraj“.

NOVA – „Vučić više ne može da kupuje vreme oko Kosova i Rusije“, piše list. „‘Vinča’ pretnja po stanovništvo i životnu sredinu“, o radioaktivnom otpadu koji još uvek čeka skladištenje.

POLITIKA – „Ofanziva ukrajinske vojske u regionu Harkova“, piše list o ratu u Ukrajini. „Borba kupaca protiv rasta cena i nestašica“, o ekonomskoj situaciji u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića UAE, u tekstu pod naslovom „Za Vučića 21 plotun a za Srbiju milijarda“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.