U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 14. jun 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 14. jun 2021. godine pišu o pobedi Novaka Djokovića na Rolan Garosu, o poseti predsednika Srbije Bujanovcu, o aferi prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – O Novaku Djokoviću „Supermen“. List piše i o nesreći na kanalu Dunav-Tisa-Dunav u Feketiću „Braća od strica se udavila u kanalu“.

BLIC – O polaganju male mature „U učionici do 12 djaka“. List piše o proslavi 950 godina manastira Prohor Pčinjski kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije „Vučiću orden eparhije Bačke“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Novak silni“ o trijumfu Novaka Djokovića na Rolan Garosu. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Čuvaćemo Vidovdan i zavet Kosova“.

DANAS – Bivši predsednik UNS Vladimir Radomirović za taj list „Državni funkcioneri su oteli UNS od novinara“. Poverenik za informacije od javnog značaja Milan Marinović „Tajnost dokumenata neće biti nedodirljiva“. O izborima za Savete Mesnih zajednica u Novom Sadu „Džipovi i Andrej Vučić u borbi za mesne zajednice“.

INFORMER – „Djoković ućutkao hejtere“, o pobedi srpskog tenisera na turniru Rolan Garos u Parizu. O mogućem popuštanju protivepidemijskih mera „Kafići do 1, muzika do ponoći“.

KURIR – O teniseru Novaku Djokoviću i njegovoj 19. grend slem tituli „Neuništiv“. „Vučić: Borićemo se za Srbiju, nećemo biti ničiji podanici“, o porukama predsednika Srbije sa proslave 950. godišnjice manastira Prohor Pčinjski.

POLITIKA – „Djoković piše istoriju“, o osvajanju Rolan Garosa. Intervju sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom „Znamo ko je naredio prisluškivanje predsednika“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa proslave 950 godina postojanja manastira Prohor Pčinjski „Vučić: Čuvaćemo kosovski zavet“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.