U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 14. novembar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 14. novembar 2022. najviše piše o eksploziji u Istanbulu, o istrazi protiv vračarskog klana, o situaciji na Kosovu, kao i o drugim političkim i ekonomskim temama.

BLIC – „Nišlijka ranjena u eksploziji u Turskoj“, list piše o dešavanjima u turskoj prestonici. List izveštava iz Apatina, gde se nekoliko dana traga za crnim panterom „U poteri za crnim panterom“.

VEČERNJE NOVOSTI – O hapšenju klana na Vračaru i istrazi „Kokainom plaćali i ubistva i odbranu“. Posle poskupljenja od čak 50 odsto „Krompirići ispržili i novčanike“.

ALO – „Odmazda za Zvicera ubistvo Vučića i Veska“ – planovi velike kriminalne grupe uhapšene u Beogradu. List piše i da srpski državljanin Luka Bojović, koji je proteran iz Španije u kojoj je služio zatvorsku kaznu „stiže u Srbiju 30. novembra“.

DANAS – List piše o sve lošijem kvalitetu vazduha u Srbiji i regionu, pod naslovom „Pažnja, opasnost vreba iz vazduha“. O zahtevu za povećanje pretplate na javni servis „RTS i RTV će tražiti povećanje pretplate“. List donosi analizu šta očekuje Srbe na severu Kosova „Zvuk ratnih bubnjeva se pojačava“.

NOVA – „Većina u Skupštini odbija peticiju o litijumu“, prenosi list. List donosi detalje francusko-nemačkog predloga za dijalog Beograda i Prištine „Vučić pred izborom – ili Kosovo ili EU“.

INFORMER – „‘Orlovi’ mogu da osvoje Mundijal“, kaže legendarni fudbaler i trener Bora Milutinović. Planovi velike grupe uhapšenih u Beogradu „Ubijemo Danila i Vučić je gotov“, piše list.

KURIR – „Teror“, o eksploziji u Istanbulu. O velikom hapšenju u Beogradu „Džonijevi kriminalci“.

SRPSKI TELEGRAF – „Kod Hrama kovali plan za ubistvo Danila Vučića“, o planovima velike kriminalne grupe uhapšene u Beogradu. O obaveštajnim službama: „Ruski GRU i britanski MI-6 hoće rat na Kosovu“

POLITIKA – O dešavanjima na Kosovu, list piše u tekstu pod naslovom „Nacionalno jedinstvo mnogima liči na utopiju“. O istrazi protiv članova vračarskog klana „Diablo i Francuz organizovali tri ubistva“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.