U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 15. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 15. avgust najviše pišu o protestima poljoprivrednika, o predstojećem sastanku predsednika Srbije i premijera Kosova u Briselu, kao i o saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj.

ALO – „Autobus pun srpske dece sleteo u jakar“, o saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj. „Kurti sve ludji, dovlači oružje na Jarinje“, o Kosovu.

BLIC – Povodom predstojećeg sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu „Vruća nedelja za Srbiju, ali i ceo region“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odnosu vlasti Beograda i Prištine „Kurti preti ratom, unija preti Beogradu“.

DANAS – „Samo Vučiću odgovaraju tenzije oko izbora premijera“, o tome što još nema nove vlade. O komemoraciji žrtvama masovnog ubistva na Cetinju „Tragedija ujedinila Crnu Goru“.

NOVA – „Ili suncokret 75 dinara ili blokada Srbije“, list piše o zahtevima poljoprivrednika koji protestuju u više gradova. Intervju sa predsednicom stranke „Zavetnici“ Milicom Djudjević Stamenkovski „Naprednjaci uvek imaju ‘pol poziciju’ u izbornoj trci“.

INFORMER – O višestrukom ubistvu na Cetinju „Psiho“.

KURIR – „Pakao, ponovo će biti 40 stepeni“, o vremenu. O višestrukom ubistvu na Cetinju „Ludilo“.

SPRSKI TELEGRAF – O Ukrajini „Ruska zima Putinov adut za kraj rata“. Predstojeća politička zbivanja „Vučićeva paklena nedelja“.

POLITIKA – List piše o nabavci oružja za Kosovsku policiju „Kosovski MUP nabavio novo naoružanje“. Intervju sa protojerejem-stavroforom Veliborom Džomićem „Temeljnim ugovorom zaštićen je identitet Srpske pravoslavne crkve“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.