U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 15. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama od ponedeljka, 15. jula najčešće pišu o Novaka Djokovića pobedniku grend slema Vimbldon, o dolasku francuskog predsednika u Srbiju Emanuela Makrona, o košarkašu Ognjenu Kuzmiću koji je teško povredjen u saobraćajnoj nesreći i o tome da je treneru Siniši Mihajloviću otkrivena teška bolest.

ALO  –  „Kuzmić se bori za život“, u saobraćajnoj nesreći povredjen košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić. „Vučić: Miho, ti si borac pobedićeš. Siniša: Pijemo dunju kad ozdravim“, o razmeni poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i trenera, bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića, koji je oboleo. „Odličan pet“, o pobedi Novaka Djokovića na Vimbldonu.  „Ubio je stršljen dok je širila veš“, žena u Leskovcu preminula usled uboda stršljena.

BLIC  –  „Kuzmićeva životna bitka“, košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić teško povredjen u saobraćajnoj nesreći nadomak Banjaluke. „Novak je kralj tenisa“, o pobedi Novaka Djokovića na Vimbldonu. „Fransuski predsednik da prekine igru oko taksa“, kaže ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Kralju peta kruna“, o pobedi srpskog tenisera nad Rodžerom Federerom posle više od pet sati meča. „Beogradu važna podrška Pariza“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom posete Beogradu predsednika Francuske Emanuela Makrona.
DANAS  –  „Miorad Dodik: Pozvaću Srbe da glasaju za Trampa“, kaže član predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik. „Vučić glasače drži u visokoj borbenoj gotovosti“, kaže izvršni direktor Beogradskog centra za bezbednosnu politiku Predrag Petrović. „Istorijska pobeda Novaka Djokovića na Vimblodnu“, o uspehu srpskog tenisera.

INFORMER  –  „Miha igra za život“, o tome da je poznati fudbaler i trener Siniša Mihajlović teško oboleo. „Kuzmić u komi“, u saobraćajnoj nesreći povredjen košarkaš Ognjen Kuzmić. Pod naslovom „NATO  blokirao srpske tenkove“, o tome da Rumunija ne dozvoljava transport u Srbiju tenkova koje je donirala Rusija

KURIR  –  „Makronu ću da pevam Šanzelize“, razgovor sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačiće, uoči posete francuskog presednika Emanuela Makrona. „Kuzma stradao posle svadbe“, list piše da je u saobraćajnoj nesreći povredjen košarkaš Ognjen Kuzmić. „Mihu zabolela noga na tenisu, saznao da ima leukemiju“, o tome da je Siniša Mihajlović teško oboleo.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Potresna ispovest Mihinih ćerki”, Virdžinija i Viktorija emotivnim porukama bodre oca koji sutra odlazi u bolnicu na lačenje. „Centar Zvezde sa bori za život“, u saobraćajnoj nesreći povredjen košarkaš Ognjen Kuzmić. O pobedi Novaka Djokovića na Vimbldonu list piše pod naslovom „Nole kralj“.

POLITIKA  –  „Djokoviću peti Vimbldon, meč za istoriju tenisa“, o uspehu srpskog tenisera. Pod naslovom „Državna uprava u v.d stanju“, list piše o tome da 63 odsto popunjenih radnih mesta na visokom položaju obavljaju osobe u svojstvu vršilaca dužnosti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.