U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 16. avgust 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u današnjim izdanjima najviše piše o ulasku talibana u glavni grad Avganistana Kabul, o zaoštravanju epidemiološke situacije, o završetku Dragačevskog sabora trubača u Guči i o drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – List piše o letovanjima srpskih političara, o čemu se detalji nalaze na društvenim mrežama „Političari se razgolitili“. O saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka „Povredjeno sedmoro dece!“.
BLIC – „S početkom škole pik četvrtog talasa“, o očekivanju stručnjaka u daljem razvoju korona-krize. „Sutra je Zvezdina utakmica godine“, o utakmici protiv Kluža od koje zavisi učešće u Ligi Evrope. Tema broja je „Hoće li se Srbi i Bošnjaci ikada pomiriti“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Novi debakl zapadnog nametanja ‘demokratije'“, o padu Kabula pred ofanzivom talibana. „BiH zakinula 19.603 penzionera u Srbiji“, o borbi starijih gradjana koji su deo radnog staža ostvarili u bivšoj jugoslovenskoj republici. „Marku ‘Zlatna truba'“, nakon finala Guča Festa.

DANAS – „Ako ne mogu da povećaju kamate, mogu provizije“, o rastu cene bankraskih usluga zbog pada prihoda. „Režimu je nacionalni stadion važniji od nauke“, povodom pada Beogradskog univerziteta na Šangajskoj listi. Autorski tekst lidera Dveri Boška Obradovića „Ako mislite da pobedite Vučića – javite se“.

INFORMER – „Krunski dokaz laži!“, list piše o istrazi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka.

KURIR – „Masakri u Srbiji“, o kriminalnim zločinima koji su se dogodili u Srbiji. O detaljima iz istrage protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka pod naslovom: „Kokain“.

POLITIKA – Intervju sa glumicom Tildom Svinton povodom 74. Kanskih susreta u tekstu „Granice su neprijatelji, morate ih preskakati“. „Prpadnici Helikopterske jedinice MUP-a vratili se iz Grčke“, nakon završetka učešća u gašenju požara koji su pogodili tu zemlju. „Ko je srpska Greta Tunberg“ – list analizira rast popularnosti zelenih inicijativa na domaćem političkom tržištu.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o upozorenjima meteorologa na opasne temperature u zemlji „Danas gori Srbija, biće 40 stepeni“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.