U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 16. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za ponedeljak, 16. maj najviše pišu o održavanju 35. Beogradskog maratona, o mogućnosti ponavljanja lokalnih izbora u Beogradu, o prvom odlasku na letovanje bez mera protiv korona virusa i o drugim temama.

BLIC – O tome kako će izgledati odlazak na more ovog leta „Sve o prvom letovanju bez korone“. Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Mnogo nas košta što nismo uveli sankcije Rusiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o obeležavanju 100 godina od ujedinjenju srpske Patrijaršije „Patrijarh pozvao na jedinstvo i zajedništvo“. „Našu ‘Slobodu’ tajno snimali“, list piše o detaljima hapšenja dvojice Poljaka u Čačku.

DANAS – „Opozicija još merka termin za novo glasanje“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić o mogućem ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu. „Hiljade učesnika i učesnica na jubilarnom 35. Beogradskom maratonu“, o maratonu koji je u nedelju održan u glavnom gradu.

NOVA – Opozicija o ponudi predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića za ponavljanje izbora u Beogradu „Spremni smo za nove izbore u BG, pobedićemo“. „Koji ti je sad izgovor da ne budeš uz EU“, list piše o poseti Vučića Berlinu.

ALO – „Nameštaljka“, list piše o Evroviziji. „Narode, odahni: Struja neće poskupeti“, tvrdi list.

INFORMER – „I Evroviziju pretvorili u politiku“, piše list o takmičenju za pesmu Evrovizije. Iz intervjua predsednika države Aleksandra Vučića, list piše pod naslovom „Svetski rat“.

KURIR – „Politika ili muzika“, list piše o Evroviziji. Iz intervjua predsednika države Aleksandra Vučića „Jasno, Vučić: Srbija trpi ogromnu štetu zbog neuvodjenja sankcija Rusiji“.

SPRSKI TELEGRAF – „Cela Juga glasala za Konstraktu izdale nas tri zemlje“, o Evroviziji. Scenario koji se sprema „Zapad i Istok će se na kraju nagoditi preko ledja Srbije“, piše list.

POLITIKA – Predsednik Vučić o medjunarodnom položaju Srbije „Principa se ne drže ni Zapad ni Rusija“. Intervju sa kandidatom na izborima za predsednika Srbije koalicije „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ Zdravkom Ponošem: „Imamo prostora za novu političku organizaciju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar