U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 19. avgust 2019. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od 19. avgusta najčešće pišu o otvaranju auto-puta „Miloš Veliki“, prenose navode predsednika Srbije Aleksandra Vučića o izgradnji novih puteva i pišu o okruglom stolu opozicije i vlasti o izbornim uslovima.

ALO  –  „Miloš i Karadjordje će spojiti Srbiju“, otvoren auto-put „Miloš veliki“. „Podižu kredite da djake spreme za školu“, cena udžbenika za učenike od petog do osmog razreda.

BLIC  – „Srpkinja oteta u Torinu zbog prevare teške 50.000 evra“, lažni policajci kidnapovali Mariju Trifunosku na ulici. „Od Beograda do Čačka za sat“, otvoren auto-put „Miloš Veliki“.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Putokaz zrelosti države i naroda“, otvoren auto-put „Miloš Veliki“. „Pod Rudnikom miliona tona olova i cinka“, reportaža o rudarima „na krovu Šumadije“.

KURIR  –  „Vučić: Ovaj put je ponos cele Srbije“, otvoren auto-put „Miloš Veliki“. „Za nove tablice 4.000 dinara“.

POLITIKA  –  „Ponos cele Srbije“, otvoren auto-put „Miloš Veliki“. „Prepelice švercuju ko drogu i oružje“, piše list. „Novinari neće o slobodi iza zatvorenih vrata“, o trećem okruglom stolu opozicije i vlasti o izbornim uslovima na kom je tema sloboda medija.

DANAS  –  „Kobre odbranile Predsedništvo“, o protestu „Jedna od pet miliona“ u Beogradu koji u subotu 17. avgusta prošao bez incidenata. „SzS napušta pregovore?“, o trećem okruglom stolu vlasti i opozicije, na Fakultetu političkih nauka, čija je tema izborni uslovi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.