U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 21. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 21. novembar, najviše pišu o situaciji na severu Kosova i o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Briselu, kao i o Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru.

ALO – Početak Svetskog prvenstva u fudbalu, „Počeo mundijal u Kataru“. List ocenjuje, „Berlin i Brisel sve dalje – Putin posvadjao Evropsku uniju“.

BLIC – List piše da je počelo Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru i učešču reprezentacije Srbije u tekstu pod naslovom“ Mitar može da igra“. List piše o dešavanjima u vezi sa registarskim tablicama na severu Kosova u tekstu pod naslovom „Postoje tri moguća scenaria rešenja drame, jedan je realan“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uoči sastanka sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem u Briselu u tekstu pod naslovom „Pokrenuli akciju da proteraju naš narod“. „Magija Mundijala“, o otvaranju Svetskog fudbalskog prvenstva u Kataru.

DANAS – List piše o aktulenim dešavanjima na severu Kosova i susretu Vučića i Kurtija u tekstu pod naslovom „Eskalacija moguća, sve zavisi od epiloga sastanka“. „Liga za pristojnu Srbiju i ravnopravnu Vojvodinu“, rekao je novi predsednik Lige socijaldemokrata vojvodine Bojan Kostreš.

INFORMER – Izjava Vučića povodom sastanka u Briselu, „Ne želimo rat, ali ne zavisi od nas“. Početak svetskog prvenstva u fudbalu, „Počeo pustinjski mundijal – Brazilci se plaše Piksijevih orlova“.

KURIR – Pomoć Vojske Srbije zbog nevremena, „Poplave – Dete se utopilo u Tutinu, bujice i u Prijepolju i Pazaru“

NOVA – „Dok Vučić i Kurti razgovaraju u Briselu, Srbi u strahu od sukoba“, o situaciji na Kosovu i najavljenim razgovorima u Briselu. „Još nije kasno da vlast traži razgraničenja Severa sa Prištinom“, kaže potpredsednica Narodone stranke Sanda Rašković Ivić.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednika Srbije uoči sastanka sa premijerom Kosova u tekstu pod naslovom „Biće pakao ako kosovska policija predje na sever“. „Svečano otvoreno 22. fudbalsko Svetsko prvenstvo u Kataru“, o ovogodišnjem Mundijalu.

SRPSKI TELEGRAF – Vučić uoči odlaska u Brisel, „Amerika je za mir, Nemcima ne verujem“. Premijer Madjarske Viktor Orban povodom početka mundijala, „Srbija će biti prvak sveta“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.