U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 22. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 22. avgust pišu o završenoj rundi dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, eksploziji u Moskvi u kojoj je poginula ćerka ruskog filozofa i analitičara Aleksadra Dugina, o padu Vlade Crne Gore i drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Doveli Čečene i Čerkeze da ubijaju Srbe“ – obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o postupcima Prištine.

BLIC – „Ne predlogu Prištine od šest tačaka“, o prošlonedeljnom nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu. „Olupine nemačkih ratnih brodova izronile iz Dunava“, nakon pada vodostaja na rekama zbog visokih temperatura.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ciljali Dugina, ubili mu ćerku“, o eksploziji u Moskvi u kojoj je poginula ćerka poznatog ruskog filozofa i analitičara Aleksandra Dugina. List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Srbi sa KiM neće biti u izbegličkim kolonama“.

DANAS – „Vučić još jednom prećutao rešenje za kosovsku krizu“, smatraju sagovornici lista. „Univerzitet u Beogradu 431. na Šangajskoj listi“, piše list.

NOVA – U intervjuu za list, profesorka Ekonomskog fakutleta Danica Popović ocenjuje: „Vlast je bedna i nemoćna, čim ih obasja svetlost reflektora“. U tekstu „Ko nas i zašto plaši ratom“, analitičari govore za list o „sve češćim ratobornim izjavama poslednjih dana“.

INFORMER – „Ubili ćerku Putinovog ideologa“, Darja Dugin, ćerka Aleksandra Dugina razneta u eksploziji automobila.

KURIR – „Opasno“, naslov teksta o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića o postupcima Prištine. Nesreća na auto-putu kod Leskovca: „Autobus se prevrnuo, jedna osoba pognula“.

SRPSKI TELEGRAF – Darja Dugin, ćerka Aleksandra Dugina, razneta u eksploziji automobila: „Ćerku Putinovog čoveka ubili kao Anu Mladić?“, piše list.

POLITIKA – „Rusi okrivljuju Ukrajinu za smrt Darje Dugine“ – nakon eksplozije u kojoj je poginula u Moskvi. List piše piše i o saobraćajnoj nesreći kod Leskovca, gde se prevrnuo autobus sa turistima, u tekstu „Jedna osoba poginula, više od 30 povredjeno“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.