U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 24. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 24. januar 2022. godine najviše pišu o obeležavanju 80 godina od novosadske racije, početku školske godine u uslovima virusa korona, predsedničkoj kandidaturi Zdravka Ponoša i informacijama o pripremi atentata na predsednika Srbije Aleksandra vučića.

BLIC – „Osam pravila za djake u školama“, list piše o školskoj godini u uslovima korona virusa. „Roba iz Kine čak i duplo skuplja“, o drastičnim poskupljenjima kineskih proizvoda.

VEČERNJE NOVOSTI – „Racija da bude lekcija iz udžbenika“ o obeležavanju 80. godina od novosadske racije. „Vučića su hteli da ubiju iz snajpera“, tekst o saznanjima tog lista.

DANAS – „SNS i od atentata pravi propagandu“, sagovornici tog lista o informacijama o pripremi atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Kratak spoj izmedju Djilasa i Jeremića“, o posledicama odluke Stranke slobode i pravde da za predsedničkog kandidata predloži bivšeg funkcionera Narodne stranke Zdravka Ponoša.

ALO – Pod naslovom „Tužna vest sa VMA“, list prenosi vest o smrti episkopa šabačkog Lavrentija. „Milion mladih se prijavilo za 100 evra“ o državnoj pomoći gradjanima od 16 do 29 godina.

INFORMER – U tekstu „Sad nas ubija postkovid“ list prenosi izjave direktorke KBC Bežanijska kosa Marije Zdravković i komandanta Vojne bolnice Karaburma Iva Udovičića.

NOVA – „Djilas: Neću odustati od Ponoša, on može da ujedini opoziciju i Srbiju“, list piše o stavu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Djilasa. „Španska serija, opet atentat“, sagovornici tog lista navode da Vučić, temu lične ugroženosti, potegne čim vidi da mu je rejting ugrožen.

POLITIKA – „Patrijarh:Pamtimo ali praštamo“, o obraćanju srpskog patrijarha na obeležavanju 80. godišnjice novosadske racije. „Dnevnik iz karantina“, list piše o putovanju iz Beograda do Pekinga u vreme pandemije virusa korona.

SRPSKI TELEGRAF – Nakon informacije ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina o navodnim saznanjima da se sprema atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, list navodi „Zvicer plaćao 10 ljudi u srpskoj policiji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.