U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 28. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 28. novembar najviše pišu o nasilju u školama, ekološkim protestima ispred vlade Srbije, o imovini ministara i o drugim temama.

ALO – O zapleni droge u Belgiji „Uhapšeni Vračarci otkucali Džonija za 115 kilograma kokaina“. Rat u Ukrajini „Putin mobiliše još dva miliona Rusa!“.

BLIC – List piše o nasilju u školama „Napad na nastavnike kao napad na državu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O epidemiološkoj situaciji „Zatvara se većina kovid ambulanti“. Intervju sa ministrom odbrane Kipra Haralambosom Petridisom „Kipar ne menja stav o Kosovu“.

DANAS – „Traže ostavke i odlazak Rio Tinta“ o protestu ekoloških organizacija ispred vlade Srbije. „Srbija ulaže u odbranu više od Hrvatske“, list piše o vojnim budžetima dve države.

NOVA – „Maja Gojković najbogatija, Ružić živi samo od plate“, list piše o imovini ministara na osnovu podataka Agencije za sprečavanje korupcije. Intervju sa rediteljem Goranom Markovićem „Deceniju ljudi ropću pod tiraninom, i ne bune se“.

INFORMER – „FIFA licemeri“, Srbiji prete kaznom zbog zastave Kosova u svlačionici ‘Orlova'“. Nemci priznali „Tražimo Kosovo nudimo ništa“.

KURIR – „Razradjena šema“, istraga o švercu 115 kilograma kokaina i ulozi „vračarske grupe“. Svetsko prvenstvo „‘Orlovi’ ne pomišljaju na poraz“.

SRPSKI TELEGRAF – Tvrdi da se obistinjuju teorije zavere „Svetom vlada 38 ljudi“. Iz Kijeva „Putin otrovao šefa diplomatije Belorusije?“.

POLITIKA – Intervju sa višim javnim tužiocem u Beogradu Nenadom Stefanovićem „Navode Dijane Hrkalović proveravamo i u inostranstvu“. Intervju sa ruskim rediteljem Aleksandrom Sokurovim „Kakva je to ideja koja ima veću vrednost od ljudskog života“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.