U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 30. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 30. maj najviše pišu o telefonskom razgovoru predsednika Srbije i Rusije, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, o napadu na urednicu televizije Insajder Brankicu Stanković i o drugim temama.

BLIC – List piše o telefonskom razgovoru srpskog i ruskog predsednika „Dogovor o gasu na tri godine i uz odličnu cenu“. Detaljni vodič pred odlazak na letovanje „Sve o putovanju kolima u Grčku“.

VEČERNJE NOVOSTI – O telefonskom razgovoru Vučića i Putina „Topla i sigurna zima za Srbiju“. List piše o najavama iz vlade Crne Gore u vezi odnosa sa Srpskom pravoslavnom crkvom „U junu Paraf na temeljni ugovor sa SPC“.

DANAS -„Šta je Putin tražio zauzvrat od Vučića“ – o telefonskom razgovoru predsednika Srbije i Rusije. „Olivera Zekić: REM neće biti preki sud“, razgovor sa predsednicom Regulatornog tela za elektronske medije.

NOVA – Intervju sa glavnom i odgovornom urednicom televizije „Insajder“ Brankicom Stanković „Huligani poručili – ponovo smo tu i možemo šta hoćemo“. „Putin jeftinijim gasom obezbedjuje vernost Srbije“ – ocena telefonskog razgovora srpskog i ruskog predsednika, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina.

INFORMER – Viktor Januković: „Poljska će uzeti deo Ukrajine“. Ruski tajkun prepisao imovinu supruzi: „‘Modelsici’ 23,8 milijardi dolara“.

KURIR – „Udar na Kurir“ – dojava o bombi stigla na mejl portala Kosovo-online, čija je redakcija u zgradi gde je i list Kurir. Sa muzičke scene – „Konstrakta: U Torinu mi pomogli stihovi Zorice Brunclik“.

SRPSKI TELEGRAF – „Putinu moramo dati deo Ukrajine“, piše list o porukama za Zapada. Dogovor: „Srbiji najbolja cena gasa u Evropi“, piše list.

ALO – Kolektivno venačne u Beogradu „26 puta DA“. „Srbija se neće smrzavati“ – list piše o dogovoru o gasu.

POLITIKA – „Imaćemo najpovoljniju cenu gasa u Evropi“, list piše o gasnom aranžmanu. Prijem Prištine u Savet Evrope srušio bi evropski poredak „Kandidatura tzv. Kosova stvara opasan presedan“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar