U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 5. april 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u današnjim izdanjima najviše piše o održavanju masovnih skupova uprkos protivpandemijskim merama, dešavanjima oko hapšenja bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića pre 20 godina, previranjima na političkoj sceni u iščekivanju izbora, drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – „Penzionerima stižu vitamini“, o objavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića. List piše i o mafijaškim grupama „‘Škaljarci’ spremaju osvetu“.

BLIC – Pod naslovom „Gradjani misle da Srbija ide u dobrom pravcu“ list donosi istraživanje IPSOS-a o situaciji u zemlji. „Skup protiv života“, nakon skupa pokreta protiv vakcinacija održanih u centru Beograda. „Derbi rešava Katai ili Natho“, uoči 164. fudbalskog duela Zvezde i Partizana.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pavelić odlikovao Stepinca za pokolj Srba“, list piše da je otkrivena nova arhivska gradja koja potvrdjuje te navode. „Ukradeni i podaci 162.898 naših ljudi“, nakon bezbednosnog propusta društvene mreže Fejsbuk. Intervju s ministarkom prosvete Crne Gore Vesnom Bratić „Moje srpstvo ne ugrožava nikog“.

DANAS – Reportaža iz sela Rudna glava, gde je predsednik Vučić najavio da će da se vakciniše nakon pristizanja novog kontigenta „sinofarm“ vakcine. „Nadbiskup Hočevar: U kriznim štabovima nema mesta za duhovnost“, iz uskršnje mise. Razgovor sa predsednikom Stranke slobode i pravde u „Djilas: SSP nema nikakav problem sa NS“.

INFORMER – O hapšenju Miloševića list piše da je bivšem komandantu JSO koji služi kaznu zatvora od 40 godina za ubistvo premijera Zorana Djindjića, plaćeno da bi bio uhapšen i izručen Hagu bivši predsednik SRJ „Legija dobio 1.000.000$ za hapšenje Miloševića“. O popuštanju mera „Od danas rade bašte kavića“.

KURIR – Pod naslovom „Fudbalska mafija“, list piše o nameštanju utakmica u Srbiji. Tekst o kampanji vakcinacije i sprečavanja antivakcinaških akcija list piše o mogućim zatvorskim kaznama, list najavljuje naslovom „Za kaznu“.

POLITIKA – „Antivakseri ugrožavaju živote“, povodom popuštanja zdravstvenih mera i skupova na kojima se one nisu poštovale. O stavovima Brisela i Vašingtona list piše pod naslovom „Kritike povodom ljudskih prava, pristisci zbog KiM, Kine i Rusije“. List navodi i da je „Korona zaustavila sudjenje za ubistvo Slavka Ćuruvije“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da je sin nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića unajmio mafiju da ubije premijera Srbije „Markov plan za ubistvo Djindjića“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar