U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 7. maj 2018.

Dnevne novine na današnjim naslovnicama pišu o najavama rekonstrucije vlade, o Hrtkovcima koji su duže od jednog dana bili u blokadi zbog namere radikala da u tom mestu kod Rume održe miting, ali i o mobingu radnica u južnokorejskoj kompaniji Jura u Nišu.

ALO  –  „Vučić i Erdogan kao kralj Aleksandar i Kemal Ataturk“, o poseti srpskog predsednika Turskoj gde ga je na aerodromu dočekao predsednik Redžep Taip Erdogan.

BLIC  –  „Rekonstrukcija vlade krajem juna“, o tome da je zbog krize u Vladi izvesno provetravanje Nemanjine 11. „Nije ušao u Hrtkovce, ali je napravio haos“, o tome da je 1.500 policajaca sprečilo lidera Srspske radikalne stranke da udje u Hrtkovce.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Ostajemo u ringu i borimo se za Kosovo i Metohiju“, o razgovorima koje predsednik vodi o Kosovu i susretima sa turskim i ruskim predsednikom. „Promocija nove super puške na Vidovdan“, o tome da je srspka vojska dobila 800 najmodernijih belgijskih pušaka. „Četiri hica u brata šefa diplomatije“ o tome da je u Beogradu ubijen Gorgija Darmanović brat crnogorskog ministra spoljnih poslova.

DANAS  –  „Hrtkovčani zaštićeni, Šešelj opet huškao“, o tome da je antifašistička opozicija zakasnila da srpeči lidera SRS da održi govor u Jarku nadomak Hrtkovaca. „Od seksualnog uznemiravanja do otkaza u Juri“ o pritisicima na radnice u južnokorejskoj firmi u Nišu zbog sindikalnog orgnizovanja.

INFORMER  –  „Srpsko-turski savez“, o tome da je predsednik Turske dočekao Vučića kao kralja, a list piše i da najviše počasti za srpskog predsednika sprema i predsednik Rusije.

KURIR  –  Naslovna strana, na kojoj je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posvećena je 15. rodjendanu i porukama javnih ličnosti redakciji lista.

POLITIKA  –  „Radikalski uranak se razbio o policijski prsten“, o nameri lidera radikala Vojslava Šešelja da održi mitinig u Hrtkovcima, „Beograd na vodi po finskom receptu“, o tranformisanju luke na Baltiku u grad od 25.000 ljudi.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Jadranka i Zorana lete iz vlade“ o odluci u Srpskoj naprednoj stranci da će ministarke Jadranka Joksimović i Zorana Mihajlović biti zamenjene. „Tajna večera Putina i Vučića“ o detaljima susreta dvojice predsednika tokom koga kako list piše pada dogoro o najmoćnijem oružju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.