Naslovne strane za sredu, 11. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 11. septembar pišu o porazu reprezentacije Srbije u košarci na Svetskom prvenstvu u Kini, o povećanju plate u javnom sektoru, o izboru novog komesara za proširenje Evropske unije i o drugim temama.

ALO  –  „Najveće povećanje zarada u Srbiji ikad“, list piše o povećanju plata u javnom sektoru. „Svi smo krivi za poraz ja prvi“, list prenosi izjave selektora  košarkaške reprezentacije Aleksandra Djordjevića i košarkaša.

BLIC  –  „Amerikanci mogu da utiču da se ukinu takse“, izjava ministra spoljnih poslova Ivice Dačić na temu taksi od 100 odsto koje je Kosovo uvelo na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine. „Kakav šok, Srbija ispala od Argentine“, o porazu reprezentacije Srbije u košarci na Svetskom prvenstvu u Kini.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Država podiže plate do 15 odsto“, o najavljenim povišicama u javnom sektoru. „Malo je jedan Bogdan“ o porazu košarkaša Srbije.

DANAS  –  „Nestručni za Novo Brdo, a obnavljaju Pobednika“ o firmi kojoj je zabranjen rad na obnovi srednjovekovne tvrdjave zbog rušenja zidina, a kojoj je poverena rekonstrukcija spomenika na Kalemegdanu. „Teodorović: Ulazimo u otvorenu Vučićevu diktaturu“, izjave profesora, pokretača inicijative 105 od pet miliona, koji su osudili uvrede od strane poslanika Srpske napredne stranke u Skupštini.

INFORMER  –  O porazu košarkaša na Svetskom prvenstvu list piše „Debakl u Kini“. „Srbi i Rusi će pobediti na Kosovu“, list piše o govoru ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u srpskoj ambasadi u Rusiji.

KURIR  –  „Minimalac veći nego ikad“, list piše o povećanju plata u javnom sektoru. „Bruka orlova“, list piše o porazu košarkaša u Kini.

POLITIKA  –  „Bivši Orbanov ministar novi komesar za proširenje“, o novom komesaru za proširenje Evropske unije Laslu Tročanjiju. „Kraj saradnje Trampa i Boltona“ o ostavci savetnika za nacionalnu bezbednost predsednika SAD, Džona Boltona.

SRPSKI TELEGRAF  –  O povećanju plata list piše „Mali: Minimalac nikada nije prešao 30.000“. „Sale, daj ostavku“, list piše o porazu srpskih košarkaša od Argentine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.