U trendu

Naslovne strane za sredu, 13. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 13. jul 2022. godine pišu o potencijalnim opcijama za sastav nove Vlade Srbije, procesu dodele nacionalnih frekvencija za televizije i drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Mali Senta odbio da priča o aplikaciji Skaj“, list nakon ispitivanja inspektora Slobodana Milenkovića u Tužilaštvu. „Evro i dolar se izjednačili – 117 dinara“, piše list.

BLIC – „Više ne postoje svedoci saradnici“, o svedočenju jednog od okrivljenih u postupku protiv grupe Veljka Belivuka. „Slike svemira iz vremena Velikog praska“, o novim fotografijama koje je objavila NASA.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nova vlada do 15. avgusta, dva imena za premijera“, o potencijalnim opcijama za novi sastav Vlade Srbije, a na istu temu i u tekstu „Mali, Brnabićeva i Nedimović ostaju u Nemanjinoj, rastu šanse Popovićevoj i Joksimovićevoj“.

DANAS – „Sindikalci Fijata: Kazne su osveta i zastrašivanje“, o prekršajnim nalozima koje su dobili radnici Fijata zbog blokade saobraćajnica. „REM ne zanima dosadašnje ponašanje televizija“, o procesu dodele nacionalnih frekvencija.

INFORMER – List ocenjuje, „Njujork se sprema za nukelarni rat“. Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit (Christian Schmidt) o promeni nastavnog sistema u Republici Srpskoj, „Srpska deca da uče o ‘genocidu'“.

NOVA – Nakon Hipokratove medalje koju je predsednik Srbije dobio od Društva lekara Vojvodine, list piše „Vučiću Hipokrat za uništavanje zdravstva“. Članica pokreta „Srbija centar“ Dijana Vukomanović u intervjuu za list ocenjuje „Dačić će preživeti pad i ove vlasti“.

POLITIKA – O izbornom procesu u Srbiji u tekstu „Treba li izborni cenzus vratiti na pet odsto“. „Zločin nad Srbima u Zalazju tri decenije čeka pravdu“, piše list.

SRSPSKI TELEGRAF – List prenosi „Oprez na moru – otrovna riba plovi Jadranom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.