U trendu

Naslovne strane za sredu, 13. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 13. novembar, najviše pišu o susretu predsednika Srbije sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u Parizu.

BLIC  –  „‘Mali Šengen’ je dobar korak na putu ka EU“ o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa francuskim predsednikom Emanuelmom Makronom u Parizu. „Svaki deseti odbornik u Srbiji je preletač“ o podacima promene izborne volje gradjana.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Ponovljeno pred Makronom: Dok se ne ukinu takse nema ni dijaloga“ o susretu predsednika Srbije sa francuskim predsednikom Makronom u Parizu.

DANAS  –  „Tepić: U prodaji oružja Vučić lično posredovao“ o navodima potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić. „Obradović: Firma GiM i Bereta ulaze u Zastava oružje“ uzbunjivač iz „Krušika“ Aleksandar Obradović za taj list govori o tome da se planira promena vlasništva fabrike u Kragujevcu.

KURIR  –  „Makron pričao s Trampom pa hitno pozvao Vučića i Tačija“, o sastanku predsednika Srbije sa francuskim kolegom u Parizu.

INFORMER  –  „Vučić: Rekao sam Makronu, Priština mora da ukine takse“ o sastanku predsednika Srbije i predsednika Francuske.

POLITIKA  –  „Brisel i Pariz žele da zadrže glavnu ulogu“ o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa francuskim predsednikom Makronom u Parizu. „Misteriozna smrt osnivača ‘belih šlemova'“ o smrti bivšeg britanskog oficira u blizini Istanbula koji je suosnivač humanitarne organizacije u Siriji „beli šlemovi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.