U trendu

Naslovne strane za sredu, 2. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o dronovima koji su preletali vojne baze na jugu Srbije, o početku primene odluke o preregistraciji vozila na Kosovu, o izborima u Fudbalskom savezu Srbije i o izboru ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića za člana Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.

ALO – List piše da su srpski migovi podignuti da bi oterali dronove iznad kasarni u Raškoj u tekstu „Drama!“. O hapšenju crnogorskog boksera Gorana Gogića u Sjedinjenim Američkim Državama, osumnjičenog za pokušaj krijumčarenja kokaina vrednog milijardu dolara: „Zvicerov čovek pao zbog 22 tone kokaina“.

BLIC – „Nova pretnja: Ili ćete u EU ili s Rusima“ – o pisanju nemačkih medija i novim pritiscima na Srbiju. „Bjeković se povukao, Nedimović predsednik?“ – o izborima u Fudbalskom savezu Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vučić izdao naredbu: Migovima obarajte špijunske dronove“, piše list. „Stanovi skuplji čak 40 odsto“, o ceni nekretnina u Srbiji.

DANAS – „Vlada kleknula pred ministrom Gašićem“ – o odluci da novi ministar policije Bratislav Gašić bude član Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost. „Vojska u pripravnosti, incidenata nema“ posle početka primenjivanja odluke Prištine o preregistraciji vozila.

INFORMER – „Vojska na gotovs!“, o naredjenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za podizanje borbene gotovosti.

KURIR – List piše o hapšenju Gorana Gogića, koji se povezuje sa kavačkim klanom, nakon rekordne zaplene od 22 tone kokaina: „Putevi droge“.

NOVA – „Vučićev šamar Srbiji: Gašić brine o ženama, Mali o parama, a Vesić gradi“ – o kadrovima nove Vlade Srbije. „Bjeković odustao od kandidature“, o Skupštini Fudbalskog saveza Srbije.

POLITIKA – Bivši savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Džon Bolton u intervjuu za list kaže: „Ne verujem da bi Putin upotrebio nuklearno oružje“. O odluci Prištine o preregistraciji vozila: „Da li je Aljbin Kurti jači od EU i Amerike“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić podigao migove“, o naredbi za podizanje borbene gotovosti zbog dronova koji su snimali kasarnu u Raškoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.