U trendu

Naslovne strane za sredu, 2. oktobar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu, 2. oktobar, pišu o vojnoj paradi u Pekingu povodom 70 godina od osnivanja Narodne Republike Kine, o protestu taksista u Beogradu, predstojećim izborima na Kosovu i drugim temama.

ALO – „Zvezda nokautirala Olimpijakos“ o pobedi fudbalera Crvene zvezde u meču protiv grčkog Olimpijakosa u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

BLIC – „Narod ne želi mini elektrane“, list citira dekana Šumarskog fakulteta u Beogradu Ratka Ristića. „Tužilaštvo: Maja puškom ubila dvoje“ o saznanjima u istrazi o četvorostrukom ubistvu u selu Jabukovac.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tri miliona evra za kupovinu glasova Srba“ o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića o predstojećim kosovskim izborima i akcijama Prištine.

DANAS – „Bećković: RTS se otvara za Informer, a zatvara za PG mrežu“ izjava televizijske voditeljke Olje Bećković povodom odluke o ukidanju emisije te mreže emitovane 19 godina na javnom servisu. „Uvrede za profesora koji je podržao studente“ o napadima Milomira Marića i Ištvana Kaića na televiziji Hepi na profesora Filozofskog fakulteta Danijela Sinanija.

KURIR – „Crvena zvezda razbila braću iz Pireja“, o pobedi Crvene zvezde u meču protiv Olimpijakosa u drugom kolu grupne faze Lige šampiona. „Jevtić ide u zatvor“ o glumcu Goranu Jevtiću koji je osudjen na 10 meseci zatvora zbog obljube maloletnika.

INFORMER – „Velika si Zvezdo“ o pobedi Crvene zvezde u meču protiv grčkog Olimpijakosa u drugom kolu Lige šampiona.

POLITIKA – „Snaga svetske supersile“ o najvećoj vojnoj paradi u istoriji moderne Kine povodom 70 godina od osnivanja Narodne Republike Kine. „Taksisti protestuju, gradjani trpe“ o protestu taksista u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – „Zvezdina mašina samlela Olimpijakos“ o pobedi Crvene zvezde nad grčkim Olimpijakosom u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.