U trendu

Naslovne strane za sredu, 20. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 20. novembar najviše pišu o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića prvi put nakon hospitalizacije na Vojnomedicinskoj akademiji, o Nacrtu zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, o dogadjajima u vezi sa poslovanjem Krušika i drugim temama.

ALO  –  „Rak pluća dnevno ubije 13 Srba“, list piše da naša zemlja zauzima drugo mesto u Evropi po smrtnosti od karcinoma pluća.

BLIC  –  „Tri pohvale i tri kritike od EU“, o izveštaju Evropske komisije o vladavini prava u Srbiji. „Potvrdjeno pisanje „Blica“ – Šapić: Izlazim na izbore“, Srpski patriotski savez Aleksandra Šapića i zvanično potvrdio da će učestvovati na  parlamentarnim izborima na proleće.

VEČERNJE NOVINE  –  „Nije bilo lako na VMA, nastaviću sa pobedama“, list prenosi izjavu Aleksandra Vučića. „Od Rume do Šapca u šest traka“, o ugovoru o izgradnji auto-puta koji je ministarka gradjevinarstva Zorana Mihajlović potpisala sa kompanijom „Azvirt“.

DANAS  –  „Režim će Obradovića dugo držati kao taoca“, o uzbunjivaču iz Krušika Aleksandru Obradoviću. „Fiskalni savet: Struja da poskupi 15 odsto“, list piše o predlogu tog saveta da struja poskupi.

INFORMER  –  Pod naslovom „Srce mi je jako bolesno“, list prenosi objašnjenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića o njegovom zdravstvenom stanju.

KURIR  –  List piše da je moguća smena trenera fudbalske reprezetacije Srbije LJubiše Tumbakovića kojeg bi zamenio  Veljko Paunović: „Paunović vodi orlove u baraž“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Rama priznao: Kosovo je Srbija“, list piše da je albanski predsednik Edi Rama objavio na svom fejsbuku video snimak na kojem je u jednom trenutku Kosovu u Srbiji, ali je taj deo snimka brzo sklonjen.

POLITIKA  –  „Zakon o referendumu neće promeniti granice Srbije“, o Nacrtu zakona o referendumu. „Vučić: Pitanje novinara nije uticalo na moje zdravlje“, o izjavi predsednika Srbije povodom navoda da je u bolnici završio zbog novinarskih pitanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.