U trendu

Naslovne strane za sredu, 21. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi u današnjim izdanjima pišu na naslovnim stranama o sve napetijoj situaciji na severu Kosova, o štrajku rudara, o promenama u školskom sistemu.

ALO – List piše o nesreći u vrtiću u Indjiji, gde se na mališane srušio plafon: „Posečeno šestoro mališana“.

BLIC – U obdaništu u Indjiji deo plafona u vrtiću „pao na decu dok su spavala“. Sin Marine Tucaković pronadjen mrtav u Izraelu: „Posledni dani Laće Radulovića“.

VEČERNJE NOVOSTI -„Kurti hoće masakr na barikadama“, piše list o situaciji na severu Kosova. Škola: „Nova pravila za vukovce“.

DANAS – U fokusu lista: „Savet REM-a treba hitno depolitizovati“. Štrajk rudara u Resavici: „Zahevi rudara su opravdani“.

INFORMER – O nesreći u Indjiji: „Na decu u jaslicama pao plafon“.

KURIR – „Škola užasa“ – o nastavku sudjenja vlasniku škole glume u Beogradu, Miroslavu Aleksiću okrivljenom za seksualno zlostavljanje i silovanje učenica.

NOVA – „Država spasava ‘Zastava oružje’ preko budžeta gradova Srbije“, piše list – Glavni grad i više lokalnih samoprava postaju suvlasnici gubitaša iz Kragujevca. Advokat Rodobljub Šabić o Nacrtu zakona o policiji: „Policija će kršiti i prava i Ustav“.

POLITIKA – „Kurti preti da će silom ukloniti barikade“, piše list. Prevencija nasilja u školama: „Predloženo da ocena iz vladanja udje u prosek“.

SRPSKI TELEGRAF – „Manijak oštetio 30 vozila policajaca“, list piše o oštećenjima službenih policijskih vozila u centru Beograda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.