U trendu

Naslovne strane za sredu, 22. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 22. mart 2023. pišu o imovinskim problemima u beogradskom pozorištu „Boško Buha“, reakcijama na novu rundu dijaloga Beograda i Prištine i drugim temama.

ALO – „Žuta kuća, film koji ledi krv u žilama“, o serijalu Dosije Kosovo na Radio-televiziji Srbije. „Auto na struju praviće se u srcu Šumadije“, o najavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BLIC – „Srbi trguju kokainom od Perua do Kine i Rusije“, o izveštaju UN o globalnoj trgovini drogom. „Rusi: Vučić je zaslužio crni pojas za sedenje na dve stolice“, o pisanju ruskih medija.

VEČERNJE NOVOSTI – „Berbokova ljuta pošto Vučić neće da potpiše“, o izjavama nemačke ministarke spoljnih poslova. „Malom moraju da vrate doktorat“, o odluci Upravnog suda.

DANAS – „I Savamala i Jovanjica zaglavljene u parlamentu“, o pokušajima za formiranje anketnih odbora u skupštini Srbije. „Diploma u rukama Malog, lopta u dvorištu Univerziteta“, piše list o odluci Upravnog suda.

INFORMER – „Vučić uništio Kurtija, ‘Kosovo’ izgubilo sve“, o izjavama bivšeg kosovskog ministra Petrita Seljimija. „Ispalićemo nuklearke ako Ukrajini date uranijum“, list piše o izjavi predsednika Rusije Vladimira Putina.

KURIR – „Saradnja: Srbija i Italija potpisale 11 važnih sporazuma“, nakon posete ministra spoljnih poslova Italije Antonija Tajanija. „Čuvena lekarka ilegalno dogradila 70 kvadrata u zajedničkom dvorištu da proširi ordinaciju“, navodi list.

NOVA – „Grad predao Buhu Peconiju, a on Aci Bosancu“, o imovinskim problemima u beogradskom pozorištu Boško Buha. „Izbori i Katar uzdrmali Piksija“, piše list o problemima s kojima se susreće selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković.

POLITIKA – „Italijanski privrednici su više nego dobrodošli“, piše list nakon foruma za saradnju Srbije i Italije. „Dijalog donosi mir, slobodu i sigurnost“, kaže potpredsednik Srpske liste Igor Simić.

SRPSKI TELEGRAF – „Stručnjaci: Franak više nije siguran“, o bankarskoj krizi i toj švajcarskoj valuti. „Ikea prodaje igračke ubice“, o igračkama sa sitnim delovima koje je ta kompanija povukla iz prodaje

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.