U trendu

Naslovne strane za sredu, 23. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za sredu, 23. jun, najviše pišu o izlaganju predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu pred poslanicima Narodne skupštine, o tropskom talasu koji je pogodio Srbiju, početku polaganja male mature i o drugim temama.

POLITIKA – „Kompromis je jedino rešenje“, list prenosi izlaganje predsednika Aleksandra Vučića koji je pred poslanicima govorio o Kosovu. „Testom iz srpskog jezika danas počinje polaganje male mature“, list piše o polaganju mature za učenike osnovnih škola.

BLIC – „Pakao“, list piše o tropskom talasu koji je pogodio Srbiju. List prenosi izlagnje predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred poslanicima o Kosovu „Plan je da razgovaramo do postizanja kompromisa“.

VEČERNJE NOVOSTI – O izlaganju predsednika Aleksandra Vučića o Kosovu pred poslanicima „Nisam dezerter ne dam potpis za priznavanje“. „Pala prva kazna zbog Srebrenice“, list navodi da Rezolucija o Srebrenici u Crnoj Gori važi retroaktivno.

DANAS – Povodom izlaganja predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu pred poslanicima list ocenjuje „Vučić ponudio sve osim rešenja za Kosovo“. O smrti novinarke i bivše predsednice Nezavisnog udruženja novinara Srbije Gordane Suše „Bila je hrabrost u ženskom rodu“.

ALO – „Kako živeti na plus 40 stepeni Celzijusa“, list piše o vrućinama u Srbiji.

KURIR – „Borba za Kosovo“, o izveštaju o Kosovu koji se predsednik Vučić podneo Skupštini.

INFORMER – „Da je Kosovo država, ne bi Kurti dolazio na pregovore“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučić prilikom podnošenja izveštaja o Kosovu Skupštini Srbije.

SRPSKI TELEGRAF – „Neću da bilo čije sinove vraćaju u kovčegu“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića poslanicima Narodne skupštine prilikom podnošenja izveštaja o Kosovu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar