U trendu

Naslovne strane za sredu, 23. septembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 23. septembar pišu o poseti specijalnog izaslanika predsednika SAD Ričarda Grenela Srbiji i otvaranju kancelarije Finansijske korporacije SAD za medjunarodni razvoj (DFC) u Beogradu, o formiranju nove Vlade Crne Gore.

ALO – „Tramp od Srbije pravi ekonomsku velesilu“, o poseti delegacije iz Vašingtona koju je predvodio izaslanik američkog predsednika za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grener. Pod naslovom „Ministarka ne da fotelju“, list piše o ministarki gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorani Mihajlović.

BLIC – „Tramp šalje investicije vredne više milijardi“, o poseti delegacije SAD. „Djoković ili Nadal: Kome će više ležati pariska jesen“, analiza pred start Rolan Garosa.

VEČERNJE NOVOSTI – „Držite nas za reč, SAD će ispuniti sva obećanja“, zaključci posete Srbiji delegacije u kojoj je bio i specijalni izaslanik predsednika SAD Ričard Grenel. „Već 10 dana 45 zaposlenih ne ide kući“, o karantinu u Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“.

DANAS – „EPS zagadjuje čak šest puta više od dozvoljenog“, o novim podacima koji pokazuju tek blago smanjenje emisije štetnih materija iz termoelektrana u Srbiji. „Rijaliti prelazi u noćnu smenu“, o odluci Regulatornog tela za elektronske medije.

INFORMER – „Slavite slave ali sa što manje ljudi za stolom“, apel epidemiologa pred početak sezone slava u Srbiji. Pod naslovom „Srbin deli milijarde“, list piše da je šef američkog fonda za razvoj DFC koji je otvorio kancelariju u Srbiji Džon Jovanović.

KURIR – „Stiže Tramp“, o poseti delegacije iz Vašingtona, koju je predvodio izaslanik američkog predsednika za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grener. List navodi da preporuke Narodne banke Srbije skoro niko ne poštuje „Banke ne prihvataju 10% učešća za prvi stan“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Simića hapse zbog afere sa parama“, list piše o krivičnoj prijavi protiv policijskog generala Dragiše Simića. „Jedva smo skupili pare da sahranimo Odžoa“, ispovest sestre nedavno preminulog košarkaša Majkla Odžoa.

POLITIKA – „Grenel: Ispunićemo obećanja data srpskom narodu; Vučić: Odškrinuli smo vrata starog prijateljstva“ – o poseti delegacije SAD. „Da li će biti mesta za Srbe u novoj Vladi Crne Gore“, pita list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.