U trendu

Naslovne strane za sredu, 24. novembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 24. novembar 2021. godine, pišu o eksploziji u fabrici „Edepro“ u Leštanima u kojoj su dva radnika poginula a 16 ranjeno, o predstojećoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Rusiji, budžetu za 2022. godinu koji je usvojen i o drugim temama.
ALO – „Eksplodiralo 500 raketa“, o eksploziji fabrici „Edepro“ u Leštanima.

BLIC – „Dva radnika poginula, 16 povredjenih, ima i nestalih“, o eksploziji u fabrici u Leštanima. „Srbija ide u Evropu, ali ne kvarimo odnose sa Rusijom“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića pred posetu Rusiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Gorivo ubilo dvoje radnika“, o eksploziji u Leštanima u kojoj su poginule dve osobe, a ranjeno 16. „Baza traži da Vučić ostane na čelu SNS“, o dešavanjima unutar Srpske napredne stranke pred stranačku Skupštinu.

DANAS – „Prosveta i zdravstvo nisu prioritet države“, o budžetu Srbije za 2022. godinu koji je usvojen u utorak. „Dolaskom Vučića gradjanin je postao podanik“, o izveštajima o padu demokratije u Srbiji.

INFORMER – „Eksplodirala fabrika raketa“, o eksploziji u fabrici u Leštanima. „Pravimo nukleareku sa Putinom?“, o saznanjima tog lista u vezi planova Srbije.

KURIR – „Poginulo dvoje radnika, teže povredjeno najmanje 16“ – eksplozija u Leštanima. „Tragedija“, list piše o saobrćajnoj nesreći u Bugarskoj.

NOVA – „Marinika vodi listu protiv naprednjaka“, spekulacije da će predsednički kandidat dela opozicije biti funkcionerka Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. „Dvoje mrtvih u eksploziji u Leštanima“, piše list o eksploziji u fabrici „Edepro“.

POLITIKA – „Dva radnika poginula, 16 osoba povredjeno“, o eksploziji u Leštanima. „U zapaljenom autobusu 46 žrtava“, o saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj.

SRPSKI TELEGRAF – „Dvoje mrtvih“, o eksploziji u Leštanima. „Vučić i Putin oči u oči u Sočiju“, list piše pred posetu predsednika Srbije Rusiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.