U trendu

Naslovne strane za sredu, 25. maj 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja piše da je Srpska pravoslavna crkva priznala autokefalnost Makedonske pravoslavne crkve, o ratu u Ukrajini i drugim temama.

BLIC – List piše, „SPC priznala autokefalnost Crkve u Skoplju“.

VEČERNJE NOVOSTI – List o novom pravilniku za kafe, „Od 31. maja kafa mora biti kafa“. Patrijarh Porfirije u Skoplju, „Autokefalnost Makedoncima“.

DANAS – List piše da haški Mehanizam za medjunarodne krivične sudove sumnjiči osam bivših i sadašnjih članova SRS za obelodanjivanje tajnih podataka i identiteta zaštićenih svedoka, „Hag ponovo traži Šešelja i radikale“. O rusko-ukrajinskom ratu, „Ruske snage bombarduju Donbas neprekidno“.

INFORMER – O imenovanju novih vladika u Srpskoj pravoslavnoj crkvi „Nove vladike glumac, roker i oficir“. „Beograd dobija još osam nebodera“, list piše o namerama za izgradnju nebodera viših od 100 metara.

KURIR – „Od početka godine 12 žena ubijeno u porodičnom nasilju!“, o žrtvama porodičnog nasilja u Srbiji. Intervju sa nekadašnjim visokim funkcionerom Socijalističke partije Srbije Branislavom Ivkovićem: „Svedok“.

NOVA – Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Vladimir Kostić za list kaže: „Hrvatska akademija izmišlja Memorandum 2 za reviziju istorije“.

ALO – O izboru novog rukovodstva u Sportskom društvu Crvena zvezda „Vujko i Terzić na čelu Zvezde“.

POLITIKA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu – „Senka Ukrajine nad svim temama u Davosu“. List navodi da Priština traži NATO baze zbog pritiska na Beograd, „Kurtijev udar na srpsku politiku neutralnosti“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa svetskog ekonomskog foruma u Davosu „Tražim saveznike za Srbiju u ovom teškom vremenu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar