U trendu

Naslovne strane za sredu, 26. oktobar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše piše o novoj vladi, o kojoj se odlučuje na sednici Skupštine Srbije, a pišu i o drugim aktuelnim političkim i ekonomskim temama.

ALO – List piše o ekspozeu mandatarke za sastav nove vlade Ane Brnabić u Skupštini Srbije „12 milijardi evra za energetiku“.

BLIC – O sednici Skupštine Srbije na kojoj je mandatarka predstavila novu vladu Srbije „Ministri za specijalne operacije“. List donosi novo istraživanje Faktura plus, pod naslovom „SNS na 46,3 odsto, desnica u porastu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O sednici parlamenta na kojoj je mandatarka Ana Brnabić predstavila ekspoze „Šest ciljeva za Srbiju koja ume da pobedi“. O odluci Prištine da ne produžava rok za preregistraciju vozila „Priština bi i u rat zbog RKS tablica“.

DANAS – O sednici skupštine – „Mandatarka: Energetika, pa ‘crvene linije i svetinje'“. O sednici Skupštine grada Beograda „Inicijativa za smenu Šapića još neizvesna“.

INFORMER – List piše da će biti nabavljeni dronovi za Vojsku Srbije „Nastavlja se jačanje vojske“.

KURIR – „Ciljevi vlade“, list piše o ekspozeu koji je u Skupštini Srbije iznela Ana Brnabić.

NOVA – O sednici republičkog parlamenta o izboru nove vlade „Malo kritike bivše vlasti, malo više hvale i plata od 1.000 evra“. O javnom dugu Srbije: „Dogodine nova zaduženja – tri do četiri milijarde evra“.

POLITIKA – O ekspozeu Brnabić u tekstu „Zadržati stabilnost i nastaviti razvoj“. List piše o izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „Bićemo uz Srbe na KiM koji slušaju svoju savest“.

SRPSKI TELEGRAF – Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić o bivšoj ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović: „Svako pokaže pravo lice!“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.