U trendu

Naslovne strane za sredu, 27. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 27. januar, najavljuju otkrivanje spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu i pišu o drugim temama.

ALO – List prenosi najavu ministra policije Aleksandra Vulina „Lisice za srpske ministre“. „Dijana htela da menja lični opis“ o istrazi protiv bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović.

BLIC – „Tri moguća rešenja za Kosovo“ – analiza Medjunarodne krizne grupe. Putnici iz Srbije „U Grčku od 1. maja sa testom ili vakcinom“, piše list o nameri dveju vlada.

VEČERNJE NOVOSTI – „Počinju prva hapšenja zbog špijuniranja“, o aferi prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Gradjanima po 60 evra, penzionerima još po 50“ u novom paketu ekonomske pomoći u Srbiji.

DANAS – „Opozicija: Pronaći novo mesto za Stefana Nemanju“, o spomeniku na Savskom trgu koji će biti danas otkriven. „Puštanje ‘Vesićevog čoveka’ zahtevano sa najvišeg nivoa“, o zadržavanju nekoliko gradjana Srbije, medju kojima beogradskog funkcionera Nemanje Stajića, na granici sa Crnom Gorom.

INFORMER – „EU zabranila izvoz vakcina, a nama prete zbog Kineza“ piše list. Navode i da zbog opasnosti od korone „Nemci vraćaju Srbe sa granica“.

KURIR – O istrazi protiv bivše državne sekretarke „Dijana Hrkalović povezana s ubistvima Lukinih ljudi!?“. O vlasniku škole glume Miroslava Aleksića „Profesori su se sledili kad su saznali da je Milenin scenario istinita priča“.

POLITIKA – „Tri koraka do vakcinacije“ u Srbiji. „Pojte mu Srbi“ – profesor Momčilo Pavlović o Svetom Savi, koji se praznuje 27. januara.

SRPSKI TELEGRAF – O bivšoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović „Boginja mafije Dijana oslobodila narko-dilera i vratila mu pištolj“. O istrazi protiv profesora glume Miroslava Aleksića „Ko je bio Mikin djak upisivao se kod njegove žene na FDU“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.