U trendu

Naslovne strane za sredu, 28. decembar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za sredu, 28. decembar, piše o zabrani ulaska patrijarha Porfirija na Kosovo i Metohiju i o stanju u Pirotu posle izlivanja amonijaka.

ALO – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, posle sastanka s patrijarhom Porfirijem, kome nije dozvoljen odlazak na Kosovo, u tekstu pod naslovom „Hoće da nas zgrome“

BLIC – Meštanin Pirota posle izlivanja amonijaka iz vagona: „Bežali smo kroz otrovnu maglu“. Profesor na Kembridžu Timoti Les: „U igri su četiri scenarija za Kosovo“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Hoće da nas izbace sa Kosova za sva vremena“, rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka s patrijarhom Porfirijem, kome je zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju. U Pirotu, piše list, „vazduh bezbedan, tužilaštvo traži krivca za nesreću“ – udes kompozicije s vagonima sa amonijakom.

DANAS – „Traže povećanje plata“ – protest radnika Zidjin Kopera u Boru. Sada samostalni poslanik Dejan Bulatović, povodom napuštanja Stranke slobode i pravde: „Napustio sam stranku zbog Marinike Tepić“.

INFORMER – List piše o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vućića i patrijarha Porfirija u tekstu pod naslovom „Hoće da proteraju sve Srbe s Kosova“.

KURIR – List analizira kakva je bila ova godina i šta nas očekuje u sledećoj, u tekstu pod naslovom „Svet i mi u 2022“. O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Porfirija o Kosovu: „Složni“.

NOVA – Treći dan od izlivanja amonijaka u Pirotu: „Dve osobe mrtve, amonijak još curi, auto-put zatvoren“.

POLITIKA – O sastanku predsednika Srbije i patrijarha Porfirija: „Sa Zapada prete da nam ističe vreme“. „Pirotsko tužilaštvo pokrenulo istragu o hemijskom akcidentu“, o isticanju amonijaka iz prevrnutog vagona.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o sastanku patrijarha Porfirija i predsednika Srbije Aleksandra Vučića: „Nema predaje, Srbija je sa vama“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar